Nordstrand før guldbrag: Vi har vist klassen


Nordstrand før guldbrag: Vi har vist klassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Nordstrand ser frem til guldkampen mod FCK, og FCN-angriberen er ekstra tændt mod sin tidligere klub.

FC Nordsjælland-profilen Morten Nordstrand glæder sig helt vildt til mandagens hjemmekamp mod Superligaens førerhold FC København.

FCN-angriberen er ekstra tændt mod sin tidligere klub, og han er inde i en god periode med en stribe scoringer i de seneste kampe.

- Vi har vist, at vi kan sadle om og spille efter de forhold, der er på dagen. I Aalborg viste vi, at vi kan fighte en sejr hjem, og i Horsens skabte vi mange chancer på mere direkte spil.

- Jo flere facetter, vi har i vort spil, jo farligere bliver vi. Måden, vi har fået sejrene på i den seneste tid, har vist holdets klasse, siger Nordstrand til klubbens hjemmeside.

FCN har med fire sejre i træk barberet FCK's forspring ned til syv point, og det kan blive endnu tættere med en sejr til Farum-klubben på mandag.

- Det har nu bragt os i en situation, hvor de næste to kampe mod FCK og Randers vil give en os en pejling på, hvad sæsonen ender med.

- Vinder vi over nummer et og nummer tre, så ser det fint ud, konstaterer Morten Nordstrand nøgternt.

Nordstrand glæder sig lidt ekstra til kampen mod FCK, som han spillede for i flere sæsoner inden skiftet tilbage til FCN før denne sæson.

- Det vil altid være en lidt speciel kamp for mig, fordi jeg stadig kender langt de fleste af FCK-spillerne og har spillet sammen med dem.

- Men jeg glæder mig mest over at være helt fysisk på toppen til mødet med FCK, og det er en stor kamp for alle, så kom nu bare med den mandag, siger Nordstrand.

FCN har på kun tre kampe halveret FCK's forspring i toppen af Superligaen, fordi FCK har spillet tre kampe i træk uden at vinde.

- Det bliver rigtig sjovt, og det er sådan nogle kampe, der gør, at det er så fedt at spille fodbold.

- Jeg har i lang tid jagtet den form, jeg er i lige nu. Skader, sygdom eller uheld har længe hindret mig i at ramme topniveau, men nu er det ved at være der.

- Jeg har haft tid til at lære systemet og medspillerne rigtigt at kende, og når man som angriber først får hul på bylden, ryger den meget lettere i kassen, lyder det fra Nordstrand.

Nordstrand før guldbrag: Vi har vist klassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce