Nordisk blod til FC Københavns midtbane


Nordisk blod til FC Københavns midtbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: FC København slog i går til på spillermarkedet og fik sig to forstærkninger, der skal gå ind og forstærke københavnernes midtbane.

Det er to landsholdsspillere i skikkelse af svenske Tobias Linderoth, der kommer fra Everton, og nordmanden Magne Hoseth, der er købt i Molde, som skal hjælpe FC København i klubbens bestræbelser på at nå endnu et mesterskab og en plads i Champions League.

Sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm vil ikke afsløre, hvor meget FC København har givet for de to spillere, men fortæller, at beløbet for det samlede køb er tocifret og under 20 millioner.

Linderoth, der har haft svært ved at komme på holdet i Everton, begynder på en frisk hos FC København. Den 25-årige svensker skal styrke FC Københavns centrale og defensive midtbane, som mange mener har savnet en styrmand siden tabet af Peter Nielsen og Erik Mykland.

Holmstrøm mener ikke, at det er at forklejne de nuværende spilleres indsats, at man har hentet to nye midtbanefolk til klubben.

- Vi har en stærk trup, og talentudviklingen fungerer, men der skal nye spillere til at løfte os et skridt videre og tilføre ny energi til holdet. Det er ikke bare hvem som helst, når vi kan præsentere en svensk og norsk landsholdsspiller, siger Holmstrøm.

Tobias Linderoth er glad for at komme til de danske mestre, som han skifter til, selv om han endnu havde to år tilbage af sin kontrakt i Everton. Han skiftede til Liverpool-klubben i 2002 fra den norske klub Stabæk for små 30 millioner kroner. Men på trods af sin succes på det svenske landshold, fik han aldrig et rigtigt gennembrud i Everton, hvor han nåede at spille 46 kampe i alt.

- FCK er en storklub og den største i Skandinavien. Det bliver en stor sportslig udfordring at komme hertil. Det stemte ikke rigtigt i Everton, og jeg føler, at det er det rigtige at komme hertil, siger Linderoth, der ser frem til at bidrage til FCK's midtbanespil.

- Min spillestil er måske lidt hård i den defensive rolle, og jeg holder af at vinde i nærkampene og synes også om hårde dueller, siger han.

Norske Magne Hoseth er kun 23 år, og han er mere offensiv anlagt end Linderoth.

- I den norske Tippeliga har Hoseth længe været et hot navn, og Hareide betragter ham også som den kommende stjerne, og vi glæder os ikke mindst til at få glæde af hans venstreben her i FCK. Vi har set ham udvikle sig fra en flagrende angriber til en dygtig offensiv midtbanespiller, siger Niels-Christian Holmstrøm.

Begge spillere har skrevet under på fireårige kontrakter, og for Tobias Linderoths vedkommende er han allerede klar til at spille for de danske mestre på søndag mod Esbjerg. Magne Hoseth må vente en uge endnu, da han skal aftjene en karantæne, han pådrog sig i sin sidste kamp for Molde.

Nordisk blod til FC Københavns midtbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce