Boldklubben Marienlyst har fået en markant tilgang, idet forsvareren Derrick Nissen med erfaring fra Vejles divisionshold i foråret spiller for fynboerne i 2. division.

Boldklubben Marienlyst tilknytter Derrick Nissen frem til sommer 2016.

Derrick Nissen kommer fra Vejle Boldklub, hvor han står noteret for 27 kampe siden debuten i 2013. Desuden har Derrick spillet 15 kampe for diverse ungdomslandshold.

Sportschef Carsten Hemmingsen siger:

- Det er fantastisk, at vi som klub kan tilknytte en spiller af Derricks kaliber. Det er vi stolte af. Vi glæder os til, at se ham udvikle sig yderligere, og forventer, at han kan blive en bærende kraft i Boldklubben Marienlyst.

Carsten Hemmingsen fortsætter:

- Derrick er ung, passer godt ind på holdet, har spillet som professionel i Vejle Boldkub og ved derfor, hvad der kræves. Derrick går ind i truppen, hvor han er tiltænkt en plads som højre back.

Derrick Nissen siger om skiftet til Marienlysts presseafdeling:

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg ved opstarten er hård, men der venter en spændende sæson, hvor vi skal spille med om oprykning til 1. division.

- Marienlyst har en talentfuld trup, og jeg kender en del af spillerne fra tidligere. Det har også betydet en del for mig i forbindelse med min aftale med Boldklubben Marienlyst.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
Nissen & Jensen søgte lykken

Nissen & Jensen søgte lykken