Nissen & Jensen søgte lykken

Patrick Banggaard Jensen, til venstre, her i kamp på Trefor Park mod OB, var sammen med Derrick Nissen, blot en af flere fynboer, der som talenter søgte lykken i Vejle.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Nissen & Jensen søgte lykken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlysts nye forsvarer Derrick Nissen, der kommer fra et pænt antal kampe i Vejle, spillede i ungdomstiden i projektet Fjordager/B1909. Og var en af flere fynboer, der røg samme vej. Patrick Jensen tog springet helt til FC Midtjylland.

Marienlyst har fået en markant tilgang i forsvareren Derrick Nissen, der har spillet 27 kampe for Vejles divisionshold.

Nissen er havnet i periferien af Vejles oprykningskandidater til Superligaen og tager derfor foreløbig et halvt år i Marienlyst, hvor han kan kalkulere med fast spilletid, nu hvor profilerne Chris Hansen og Jens Mårtensen er røget til Næsby efter en konflikt i Marienlyst omkring træning og taktik.

Den kontante back kom til Vejle fra Fjordager/B1909-projektet, der en overgang var en pæn succes.

Fornuftig styrkelse i Marienlyst

Vejle hentede for et halvt årti siden fire spillere fra Odense-egnen.

Det var ud over Derrick Nissen den høje forsvarer Patrick Jensen, der nu nu spiller for FC Midtjylland, og de to andre var Benjamin Hansen, der nu spiller for Marienlyst, og på samme vis spiller Kasper Høst nu igen i Odense for Næsby.

- Jeg kendte ikke Benjamin Hansen og Kasper Høst, men vidste hvem de var. Patrick Jensen spillede jeg sammen med i FIF/B 1909. Det havde da lidt betydning, at vi var et par stykker fra Fyn, men det var ikke afgørende. Jeg var glad for at kunne kombinere fodbold og efterskole det første år i Vejle, sagde Derrick Nissen dengang ved skiftet til Vejle.

- Siden er jeg faldet godt til i byen, og det har helt sikker hjulpet, at vi var flere fra Fyn. Senere kom Jeppe Kirk til, og ham har jeg også spillet sammen med tidligere, tilføjede Derrick Nissen.

Jeppe Kirk er nu førstemålmand i Marienlyst.

Man kan sige, at hvor Patrick Jensen har taget det helt store spring til FC Midtjylland, er kammeraterne fra tiden efter springet til Vejle nu tilbage i Odense, hvor de prøver at finde det passende leje på divisions-rangstigen.

Men for en klub som Marienlyst ligner det en fornuftig styrkelse af defensiven at få Derrick Nissen tilknyttet.

Nissen & Jensen søgte lykken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce