Niernes gavepakke til Holbæk


Niernes gavepakke til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVÆRT: Selv-destruktive fejl ødelagde de gode intentioner
FODBOLD: Det er ikke just årstals-klubbernes år. B1909 ødelagde med tre forsvars-fadæser i kampens første kvarter alle gode intentioner, og et kløgtigt Holbæk-hold kunne køre kampen sikkert hjem fra spids.

Nok er de røde fortsat fire point over nedrykningsstregen - og tre over rivalerne fra B1913 - men der skal knokles for hvert et point i de to sidste runder mod Slagelse, ude og Kolding, hjemme, og det er heller ikke indsatsen og viljen, der mangler hos træner Tommy Møller Nielsens tropper.

Inden kampen havde nierne endda 2. divisions næst-bedste forsvar.

Der var kun gået 16 mål ind i de tolv kampe, men det gik galt under fuldmånen i aftes.

De to urutinerede backer Ronni Bidstrup og Quang Pham gav et par gange for store rum til deres modspillere, og det blev straffet brutalt. Og så hjalp det ikke, at Mads Bartram, der normalt er en absolut lederfigur på holdet, klokkede i det ved åbningsmålet og gav en gratis målchance.

Og ved det tredje lammende mål efter 17 minutter lettede reserve-målmanden Thomas Mikkelsen alt for sent.

Så var nierne igen overladt til et slidsomt slæb. Det lignede ellers perfekte betingelser til en gedigen fodboldaften.

Ikke en vind rørte sig over den fugtige, plane grænsvær på Atletikstadion, og niernes slagplan var klar nok: En solid midtbane med Jacob Høj, DanielKristensen, Chris Hedelund og Frank Andreasen skulle dæmme op for Holbæks offensiv, og i front skulle lange Claus Nielsen og sprinteren Kasper Mogensen sørge for resten.

Nierne pressede

- Men man kan spillede alle de systemer, man vil. Hvis man laver tre individuelle fejl i starten, så bliver det svært. Jeg er dog tilfreds med spillernes gejst hele vejen i kampen, sagde Tommy Møller Nielsen.

Og det var sandt, at nierne i 2. halvleg fik presset spillet op. Jesper Luth viste sit fine antrit, Jacob Høj blev rykket ned som højre back i stedet for Bidstrup, og Peter Wamberg gav mere pondus på midtbanen.

Nu havde nierne heller ikke centimeterne på sin side: Frank Andreasens skud efter 18 minutter blev sparket væk på stregen, og Kasper Mogensen skød centimeter forbi på et par store chancer.

Unge Thomas Mikkelsen fik vist nogle gode reflekser, men manglede naturligt nok finger-skadede Mads Toppels matchvinder-evner.

Men det var nierne selv, der tre gange uden betaling åbnede en motorvej til Holbæk, og det vil vognmændene fra Slagelse igen vide at straffe på søndag, hvis ikke nierne strammer op i begge felter.

Niernes gavepakke til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce