Nicklas Bendtner erstatter Nicolai Jørgensen mod Chile

Andreas Cornelius skal være et alternativt angrebsvåben i Danmarks opspil.

Nicklas Bendtner erstatter Nicolai Jørgensen mod Chile

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fem nye spillere og seks spillere på nye positioner i Åge Hareides startopstilling mod Chile.

Fodboldlandstræner Åge Hareide har rystet posen i sin startopstilling før torsdagens møde med Chile i Aalborg.

Sammenlignet med torsdagens 1-0-sejr over Panama er der seks spillere på nye positioner, og fem af spillerne er nye i startopstillingen.

Særligt i forsvaret har Hareide rokeret rundt, hvor det kun er Simon Kjær, som starter på samme position som i torsdags.

Jens Stryger Larsen har godt nok fået genvalg i startopstillingen, men han er rykket fra venstre til højre back i stedet for hjemsendte Henrik Dalsgaard. På venstre back er Jonas Knudsen ny i startopstillingen.

I centerforsvaret får Nicolai Boilesen chancen som Simon Kjærs makker. I torsdags var det Mathias "Zanka" Jørgensen, der supplerede Kjær.

På midtbanen får Lasse Schöne chancen på den defensive midtbane, som sædvanligvis spilles af William Kvist. FCK-anføreren er henvist til bænken. Christian Eriksen og Thomas Delaney har til gengæld fået genvalg.

I angrebet kommer Andreas Cornelius ind i stedet for Yussuf Poulsen i højre side. Han suppleres af Nicklas Bendtner i midten og Pione Sisto til venstre.

I første omgang var Nicolai Jørgensen valgt til at starte inde som frontangriber, men han blev kort inden kampstart erstattet af Bendtner.

Cornelius kan få en central rolle i det opbyggende spil som et led i et VM-eksperiment tirsdag aften.

Lange bolde mod den fysisk stærke Atalanta-angribers hoved er et våben, som kan blive brugt mod Peru ved VM, sagde Hareide på mandagens pressemøde forud for kampen.

Danmark stiller op med følgende 11 spillere mod Chile (4-3-3):

Kasper Schmeichel - Jens Stryger Larsen, Simon Kjær, Nicolai Boilesen, Jonas Knudsen - Lasse Schöne, Thomas Delaney, Christian Eriksen - Andreas Cornelius, Nicklas Bendtner, Pione Sisto.

Chiles sydamerikanske fodboldmestre stiller også op med et slagkraftigt hold.

Startopstillingen tæller blandt andre stjernerne Alexis Sánchez og Arturo Vidal. De to tørner til daglig ud for Manchester United og Bayern München.

Chile stiller op med følgende 11 spillere (4-3-3):

Johnny Herrera - Paulo Diaz, Enzo Roco, Guillermo Maripan, Jean Beausejour - Gary Medel, Pablo Hernández, Arturo Vidal - Angelo Sagal, Nicolas Castillo, Alexis Sánchez.

Danmark-Chile begynder tirsdag klokken 20.

Nicklas Bendtner erstatter Nicolai Jørgensen mod Chile

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce