Nicki Sørensen i Tour de France-trup


Nicki Sørensen i Tour de France-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicki Sørensen er pillet ud af Team Saxo Banks hold til Giro d'Italia. I stedet kommer den rutinerede rytter til at prøve kræfter med Tour de France.

Team Saxo Banks danske mester, Nicki Sørensen, kommer ikke til at køre dette års Giro d'Italia, som det eller har været meningen. Det er dog hverken dårlig form eller skader, der sender danskeren ud af holdet til det italienske etapeløb.

- Nicki har i den seneste periode overbevist os om, at han bør indgå i Tour de France-truppen, og derfor er det naturligt, at han tager en pause nu og springer Giro'en over. Han har haft et virkelig højt niveau her i foråret, og senest under Ardenner-klassikerne har han i den grad imponeret med sin styrke og sin erfaring. Han vil uden tvivl være en stor gevinst i Tour'en både på holdkørslen, hvor han altid har været blandt de bedste, og i bjergene, som er hans primære styrke. Jeg føler mig overbevist om, at han vil være den helt rigtige at tage med for at gøre holdet komplet, siger Bjarne Riis i en udtalelse på holdets hjemmeside.

Nicki Sørensen glæder sig over de gode nyheder.

- Jeg er rigtigt glad for, at jeg har en plads på Tour-holdet, og jeg har tænkt mig at gengælde tilliden ved at være i topform, når løbet starter. I år har jeg kunnet mærke, at jeg har taget et stort spring fremad, og jeg føler mig virkelig på plads til at gøre en stor indsats i Tour'en, siger Nicki Sørensen.

Nicki Sørensen i Tour de France-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce