Nicki Pedersens usædvanlige nødråb

Nicki Pedersen tager usædvanlige midler i brug efter specielt en skidt afslutning på sæson 2013. Foto: Karsten L. Sørensen

Nicki Pedersens usædvanlige nødråb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredobbeltverdensmester bruger sin Facebook-profil til at jagte fart til sæson 2014. - Jeg er fortabt, skriver Nicki Pedersen

Nicki Pedersen, fynsk speedwaystjerne, tager utraditionelle midler i brug i jagten på succes i 2014. Det sker efter en skidt afslutning på sæson 2013, hvor han missede en oplagt EM-guldchance og ligeledes missede VM-podiet med en femteplads i grandprixserien.

I jagten på fart på specielt de glatte baner udsender Nicki Pedersen således et nødråb på sin Facebook-profil. Det fra engelsk oversatte nødråb lyder således:

"Er der nogen derude, der kan skaffe mig noget materiel, som fungerer på glatte baner og ved, hvordan det skal sætte op sammen med mig? For jeg er fortabt. Jeg ved, jeg kan lave starterne og køre skidtet, men jeg kan ikke holde farten rundt på banen. Hvis du er seriøs, finder jeg pengene, og jeg vil holde min krop fit for fuld aktion i 2014. Det er nu, tingene skal løses".

Speedway-verdenens tuner-broderskab (dem, der optimerer standardmotorernes ydeevne) er ellers et lille lukket selskab. Men nu forsøger Nicki Pedersen altså hjælp i en bredere kreds.

Læs hele historien i Sport Fyn, mandag

Nicki Pedersens usædvanlige nødråb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce