Nicki Pedersen uden hovedsponsor

Nordea vil ikke være hovedsponsor for Nicki Pedersen, så nu forhandles der til anden side.
Foto: Christian Brandt

Nicki Pedersen uden hovedsponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea, der har købt Fionia Bank, dropper tredobbelt fynsk speedway- verdensmester uden forhandling
Nicki Pedersen forhandler med mulig ny hovedsponsor i denne uge

Speedway: - Ingen af de sponsoraftaler i Fionia Bank-regi, som løber ud nu, bliver genforhandlet.

Sådan lød den kontante besked til Helge Frimodt, manager for den tredobbelte fynske verdensmester i speedway, Nicki Pedersen. Det skete, da manageren foreslog Nordea, køberen af Fionia Bank, et møde om en eventuel overtagelse af den fynske banks hovedsponsorat af Nicki Pedersen.

Speedwayverdensmesteren og Fionia Bank har kørt et tæt parløb gennem hele Nicki Pedersens karriere med gentagne fornyelser af toårige aftaler. Men Nordea er altså ikke interesseret i at forny Nicki Pedersens seneste toårige aftale med Fionia Bank, der udløb 31. december 2009.

Den fynske kører står dermed for øjeblikket uden en hovedsponsor i forbindelse med den kommende sæson. Og dermed er en indtægt i 2010 til Nicki Pedersen-teamet på - ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger - i omegnen af to millioner kroner foreløbig væk i 2010-budgettet.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Men allermest over, at Nordea ikke engang vil mødes med mig og høre, hvad jeg kunne tilbyde, konstaterer Nicki Pedersen.

Sponsorer via klubkontrakt

Den tredobbelte verdensmester er dog fortrøstningsfuld med hensyn til at finde en ny hovedsponsor. Nicki Pedersen siger således, at der netop i denne uge er forhandlinger med en mulig ny hovedsponsor.

Og Nicki Pedersen bekræfter, at det i givet fald bliver en af sidste sæsons "guldsponsorer" som vil blive løftet op som hovedsponsor. Den nye hovedsponsor skal i givet felt sandsynligvis findes blandt følgende firmaer: Unibet, OK Benzin og svenske Axelent.

Nicki Pedersen er dog under alle omstændigheder fortrøstningsfuld omkring sponsorsituationen i 2010. Fra sæsonen 2008 til 2009 steg teamets sponsorindtægter med 25 procent, og selv om sæson 2009 langt fra blev, som Nicki Pederesen havde håbet, konstaterer han, at han allerede har fået gode aftaler i stand for den kommende sæson.

- Blandt andet indgår det i min nye klubkontrakt i Polen (to år med Stal Gorzow, red.), at klubben har skullet finde to guldsponsorer til mig, som blandt andet vil blive profileret i Grand Prix-serien, lyder det fra Nicki Pedersen.

Det er ikke kun forhandlingerne men en eventuel ny hovedsponsor, der gør den første hele uge i 2010 til noget specielt for den tredobbelte verdensmester. Nicki Pedersen har mest selvtrænet siden sæsonafslutningen i okober sidste år for at holde formen vedlige. Fra denne uge optrappes træningen imidlertid i tæt samarbejde med fysioterapeut Lisa Thomey, Odense.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg har meget, jeg vil bevise i den kommende sæson, fastslår Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen uden hovedsponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce