Nicki Pedersen kører VM i tre år

En stor udfordring for Nicki Pedersen er på plads med den nye hovedsponsor-aftale for tre år. Foto: Karsten L. Sørensen

Nicki Pedersen kører VM i tre år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredobbelt fynsk speedwayverdensmester kunne mandag præsentere ny hovedsponsor for de kommende tre sæsoner

36-årige Nicki Pedersen kører VM-grandprixserien i hvert fald til og med 2016. Det står klart, efter at fynboen mandag kunne præsentere en ny hovedsponsor for de tre kommende sæsoner, Moldow A/S (Moldow er en af de førende, internationale leverandører inden for de tre forretningsområder: Maleanlæg, filtersystemer og industriventilatorer).

I aftalen, der blev underskrevet i fredags, indgår netop en klausul, der forpligter Nicki Pedersen til at stille op i grandprixserien (hvis han kvalificerer sig, hvad han allerede er til serien 2014).

Team Nicki Pedersen har - på et presset sponsormarked - ledt hårdt efter en ny hovedsponsor, siden den svenske trådhegnsgigant, Axelent, for et lille halvt års tid siden meddelte, at den ikke ville fortsætte hovedsponsoratet.

Selvom om den nye aftale er en millionkontrakt, matcher den ikke den særdeles økonomisk gunstige aftale med Axelent. Det bekræfter manager Helge Frimodt.

- Men aftalen med Axelent var også så god, at vi nærmest troede det var løgn, konstaterer Helge Frimodt.

Moldow har været med hos Nicki Pedersen som almindelig sponsor siden 2004 men er altså nu trådt et trin op. Moldow har tidligere blandt andet også købt navnerettigheden til grandprixet i Parken, København.

Nicki Pedersen har tidligere antydet, at pension er realistisk, når et nyt hovedsponsorat udløber - altså i 2016, hvor den fynske kører vil være fyldt 39 år.

Læs mere i Sport Fyn, tirsdag

Nicki Pedersen kører VM i tre år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce