Fynsk speedwaystjerne dropper reelt spekulationer om at indstille karrieren. Han er klar til at tage imod et af de permanente wildcard til VM-grandprixserien 2018, hvis han får tilbuddet.

Nicki Pedersen gør klar til at køre speedway i 2018.

I de seneste måneder har der været usikkerhed om, hvorvidt den tredobbelte verdensmester ville fortsætte karrieren, efter at han havde pådraget sig to brud på syvende nakkehvirvel ved alvorlige styrt - senest tilbage i maj i Holsted. I juli vurderede læger på OUH, at der var risiko for lammelser ved et nyt styrt.

Men i et nyt interview til VM-grandprixseriens hjemmeside slår Nicki Pedersen nu fast, "at han er klar til at tage imod et wildcard til VM-serien 2018, hvis arrangørerne skulle pege på ham".

- Jeg kan sælge billetter. Jeg har gjort mange ting gennem årene. Selv dem, der hader mig, er begyndt at kunne lide mig en lille smule, konstaterer den fynske kører.

Nicki Pedersen skal gennem nye scanninger af sin nakkeregion i slutningen af november, men han siger, at bruddene har helet nok til, at han kan tage imod et wildcard, hvis han bliver tilbudt et.

- Jeg er ikke bekymret omkring den næste scanning. Lægerne siger, at bruddene heler. Det er det vigtigste, og det vidste vi ikke før, fastslår Nicki Pedersen over for sgp.com

Men der er kamp om de fire wildcard. Ikke mindst fra Danmark, som ikke har nogen kører, der er direkte kvalificeret til VM-serien 2018. Heller ikke Niels-Kristian Iversen, selv om Iversen tilsyneladende er på vej tilbage fra sin langtidsskade og kører VM-finalen i Melbourne, lørdag den 28. oktober.

Niels-Kristian Iversen og fynske Peter Kildemand er også blandt de kørere, der jagter et af de dyrebare wildcard.

  • SportFyn