Nicki P. raser mod konkurrenter

Nicki Pedersen.
Foto: Carsten Bundgaard

Nicki P. raser mod konkurrenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPEEDWAY: Trods sin sejr i lørdag aftens tjekkiske Grand Prix i Prag er den fynske speedwaystjerne Nicki Pedersen rasende. Vreden gælder to af hans hårdeste konkurrenter i VM-serien, australske Jason Crump og polske Tomasz Gollob. De to skulle angiveligt have forsøgt at samle andre ryttere i en fælles, taktisk kamp mod den tilsyneladende urørlige fynske verdensmester.

- Det er noget svineri - mafiametoder, lyder det fra Nicki Pedersen, der ikke har nogen anelse om, hvordan "komplottet" skulle udføres i praksis.

Det kunne evntuelt være i en koordinering af valget af startgates i semifinaler og finaler.

Balladen mellem topkørerne var årsagen til, at Nicki Pedersen ikke ville hilse på Jason Crump, efter at Nicki Pedersen havde slået Crump i tredje heat i Prag.

Den fynske triumf var total i Prag. Nicki Pedersen udbyggede sit forspring i VM-serien til 15 point foran netop Jason Crump, og Hans Andersen, der blev nummer to, er nu pludselig kun 13 point fra den samlede tredjeplads i VM-serien.

De to fynske topkørere mødes i direkte duel på fredag ved anden afdeling af det individuelle DM i Outrup i Vestjylland. Efter første afdeling står de to kørere helt lige.

Men først skal Nicki Pedersen på onsdag igennem en stor maveundersøgelse på baggrund af den seneste tids krampeanfald.

Nicki P. raser mod konkurrenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce