SPEEDWAY: Trods sin sejr i lørdag aftens tjekkiske Grand Prix i Prag er den fynske speedwaystjerne Nicki Pedersen rasende. Vreden gælder to af hans hårdeste konkurrenter i VM-serien, australske Jason Crump og polske Tomasz Gollob. De to skulle angiveligt have forsøgt at samle andre ryttere i en fælles, taktisk kamp mod den tilsyneladende urørlige fynske verdensmester.

- Det er noget svineri - mafiametoder, lyder det fra Nicki Pedersen, der ikke har nogen anelse om, hvordan "komplottet" skulle udføres i praksis.

Det kunne evntuelt være i en koordinering af valget af startgates i semifinaler og finaler.

Balladen mellem topkørerne var årsagen til, at Nicki Pedersen ikke ville hilse på Jason Crump, efter at Nicki Pedersen havde slået Crump i tredje heat i Prag.

Den fynske triumf var total i Prag. Nicki Pedersen udbyggede sit forspring i VM-serien til 15 point foran netop Jason Crump, og Hans Andersen, der blev nummer to, er nu pludselig kun 13 point fra den samlede tredjeplads i VM-serien.

De to fynske topkørere mødes i direkte duel på fredag ved anden afdeling af det individuelle DM i Outrup i Vestjylland. Efter første afdeling står de to kørere helt lige.

Men først skal Nicki Pedersen på onsdag igennem en stor maveundersøgelse på baggrund af den seneste tids krampeanfald.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle

Andersen sigter mod pallen

Verdensmesteren kom endelig øverst

Fynsk triumf i speedway