Nicki P. og Crump i nyt rivalmøde

På lørdag kan Nicki Pedersen skrive sig ind i historiebøgerne - ved at blive individuel verdensmester i speedway for tredje gang.
Foto: Carsten Bundgaard

Nicki P. og Crump i nyt rivalmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag mødes fynske Nicki Pedersen og australske Jason Crump i et opgør om VM-titlen i speedway - i Lonigo ved Verona i Italien.

Men det er ikke den eneste gang, det bliver tæt mellem de to rivaler. På onsdag mødes de to således igen i de svenske liga - i finalen - hvor Nicki Pedersen kører for oprykkerne fra Lejonen og Jason Crump for VMS Elit.

Lejonen er altså oprykkere til Elitserien, den bedste svenske speedwayrække, i år, og i den første sæson er klubben nu klar til at køre om guld. Og det skyldes ikke mindst Nicki Pedersens stabile kørsel gennem sæsonen. Fynboen har blandt andet scoret maksimumpoint i samtlige fire slutspilsmatcher.

På vejen til finalen slog Lejonen Piraterne i semifinalen, mens VMS Elit gjorde det af med Dackarna efter en sand gyser. Dackarna har blandt andre fynske Hans Andersen på holdet, og Hans Andersen har netop indgået en ny to-årig aftale med sin svenske klub.

- Det er vist første gang, at en nyoprykker kører om guld. Jeg glæder mig til finalen, lyder det fra Nicki Pedersen.

Den svenske finale køres altså på onsdag. Vinder Nicki Pedersen sin tredje VM-titel i Lonigo på lørdag, vil han have et sikkert mentalt overtag i forhold til Jason Crump til den finalebegivenhed.

Nicki P. og Crump i nyt rivalmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce