Nicki P. i styrt - men klar til Fjelsted

Nicki Pedersen måtte ned og bide i slaggerne i en match i den svenske liga tirsdag aften. Her ses fynboen i et styrt i en dansk ligamatch i Fjelsted. Og netop Fjelsted er onsdag aftens modstander for Nicki Pedersen og Holsted.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Nicki P. i styrt - men klar til Fjelsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holdkammerat kørte benet væk under Nicki Pedersen i svensk ligamatch tirsdag aften. Fynboen skulle dog blive klar til onsdag aftens løb i Holsted.

Godt og grundigt forslået men tilsyneladende ingen alvorlige skader.

Sådan beskriver John Jørgensen, chefmekaniker for Nicki Pedersen, den fynske speedwaykørers tilstand efter et voldsomt styrt i den svenske liga, tirsdag aften.

Nicki Pedersen skulle således blive klar til onsdag aftens møde med Fjelsted i Holsted. Den fynske kører er kaptajn for jyderne og kører i aften sit løb nummer 50 i sin niende sæson for klubben.

Tirsdag aftens match i Sverige mellem Nicki Pedersens Vargarna og Valsarna endte med en relativ komfortabel sejr til hjemmeholdet med 49 point mod 40.

Fynboen blev topscorer for Vargarna og havde desuden aftenens hurtigste vindertid. Som sin makker i topscorer-heatet faldt valget på polakken Krzysztof Kasprzak. De skulle møde de to russiske brødre Artem og Gregorij Laguta fra udeholdet. Men det var makkeren Kasprzak som ved et uheld kom til at sende Nicki Pedersen i slaggerne. Ved indgangen til et sving kørte han for tæt og tog benet væk på Nicki. På daværende tidspunkt lå Nicki Pedersen på andenpladsen i heatet, men han kunne ikke deltage i omstarten.

Man Nicki Pedersen skulle altså blive klar til sit jubilæumsløb i Holsted.

Se resultatet af onsdagens møde mellem Holsted og Fjelsted (start kl. 19) på www.sportfyn.dk og læs mere i SportFyn, torsdag

Nicki P. i styrt - men klar til Fjelsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce