Nicki P.-chok: Brækket tommelfinger

Verdensmester Nicki Pedersen brækkede den ene tommelfinger tirsdag aften ved en påkørsel i Sverige.
Foto: Nils Svalebøg

Nicki P.-chok: Brækket tommelfinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulykkerne fortsætter med at vælte ned over fynsk speedwayverdensmester i sæsonstarten 2009. Onsdag morgen konstaterede lægerne på Odense Universitetshospital, at Nicki Pedersen har brækket en tommelfinger ved et styrt i Sverige tirsdag aften

Nicki Pedersen fortsætter sin turbulente start på speedwaysæsonen 2009. Økonomiske forviklinger blev tirsdag aften afløst af en alvorlig fysisk skade, nemlig en brækket tommelfinger. Uheldet skete ved et styrt i sæsonens første match i den svenske liga, hvor Nicki Pedersens mesterhold, Lejonen, tabte stort til hjemmeholdet Piraterne.

I matchens 16. og sidste heat blev den fynske stjernekører påkørt af polakken Rafal Dubrocki og styrtede. Fynboen lå længe på slaggerne, og da han forlod banen, holdt han en ispose omkring den skadede finger. Nicki Pedersen stillede ikke op til omkørslen. Skaden blev tilset af læger på Odense Universitetshospital onsdag morgen.

Det er endnu uafklaret, om den brækkede tommelfinger skal opereres, og det er også uvist, hvordan skaden vil få indflydelse på Nicki Pedersens kommende løb. Næste VM-Grand Prix er lørdag den 9. maj i polske Lezno. Nicki Pedersen skulle have kørt i Danmark i aften for sin klub, Holsted.

Følg sagen på www.fyens.dk

Nicki P.-chok: Brækket tommelfinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce