Ulykkerne fortsætter med at vælte ned over fynsk speedwayverdensmester i sæsonstarten 2009. Onsdag morgen konstaterede lægerne på Odense Universitetshospital, at Nicki Pedersen har brækket en tommelfinger ved et styrt i Sverige tirsdag aften
Nicki Pedersen fortsætter sin turbulente start på speedwaysæsonen 2009. Økonomiske forviklinger blev tirsdag aften afløst af en alvorlig fysisk skade, nemlig en brækket tommelfinger. Uheldet skete ved et styrt i sæsonens første match i den svenske liga, hvor Nicki Pedersens mesterhold, Lejonen, tabte stort til hjemmeholdet Piraterne.

I matchens 16. og sidste heat blev den fynske stjernekører påkørt af polakken Rafal Dubrocki og styrtede. Fynboen lå længe på slaggerne, og da han forlod banen, holdt han en ispose omkring den skadede finger. Nicki Pedersen stillede ikke op til omkørslen. Skaden blev tilset af læger på Odense Universitetshospital onsdag morgen.

Det er endnu uafklaret, om den brækkede tommelfinger skal opereres, og det er også uvist, hvordan skaden vil få indflydelse på Nicki Pedersens kommende løb. Næste VM-Grand Prix er lørdag den 9. maj i polske Lezno. Nicki Pedersen skulle have kørt i Danmark i aften for sin klub, Holsted.

Følg sagen på www.fyens.dk
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Nicki P. forsøger at køre Grand Prix

Nicki P. forsøger at køre Grand Prix

Nicki Pedersen slipper for operation

Nicki P: Det koster mig VM

Nicki P: Det koster mig VM