Nicki P. aflyser alle løb

Den tredobbelte fynske verdensmester i speedway Nicki Pedersen aflyser samtlige løb i de europæiske ligaer frem til næste VM-Grand Prix. Men også Grand Prixet i polske Lezno 9. maj kan være i fare.
Foto: Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Nicki P. aflyser alle løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredobbelt fynsk verdensmester i speedway aflyser samtlige løb i de europæiske ligaer frem til næste VM-Grand Prix. Men også Grand Prixet i polske Lezno 9. maj kan være i fare.

Det ligner en katastrofal sæonstart for den fynske speedwayverdensmester Nicki Pedersen, efter at økonomiske forviklinger og manglende løb - og dermed træning - i Polen tirsdag aften blev afløst af en brækket tommelfinger på højre hånd - den hånd, hvor den fynske kører i forvejen mangler to fingre.

Helge Frimodt, manager for Nicki Pedersen, oplyste onsdag formiddag over for Fyens Stiftstidende, at Nicki Pedersen foreløbigt aflyser samtlige løb frem til VM-Grand Prix nummer to i polske Lezno, lørdag den 9. maj. Men det er fortsat også uvist, om den fynske stjernekører kommer til at køre det Grand Prix.

- Vi ved ikke meget endnu. I løbet af formiddagen beslutter lægerne, om fingeren skal opereres, eller om der skal lægges en skinne, siger Helge Frimodt.

Det var læger på Odense Universitetshospital, der onsdag morgen konstaterede, at tommelfingeren var brækket. Nicki Pedersen styrtede tirsdag aften i det allersidste heat i en match mod Piraterne i den svenske liga. Han blev direkte påkørt af en polsk kører og faldt uheldigt med hånden på slaggerne.

Tommelfingeren på både venstre og højre hånd er vigtige redskaber for en speedwaykører, og Nicki Pedersen bruger højre tommelfinger ekstra meget i sin styring af speedwaycyklen på grund af to manglende fingre på samme hånd.

- Alt drejer sig om at få Nicki gjort klar til Grand Prixet i Lezno, fastslår Helge Frimodt.

Selv om den fynske kører skulle blive klar til Grand Prixet, kommer han til at mangle den kamptræning, som de kommende dages løb skulle have givet. I forvejen har Nicki Pedersen kørt mindre end sædvanligt på grund af de økonomiske forviklinger med sin polske klub.

Umiddelbart inden tirsdag aftens løb for sin svenske klub, Lejonen - der var sæsonstart i Sverige - sagde Nicki Pedersen til Fyens Stiftstidende:

- Det er lækkert, at jeg nu har gang i alle ligaer. Nu er det bare fremad!

Følg sagen på fyens.dk

Nicki P. aflyser alle løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce