Nicki P.: - Jeg skal finde mere fart

Nicki Pedersen og hans team skal arbejde hårdt i værkstedet frem mod grandprixet i Parken, lørdag den 11. juni.
Foto: Asbjørn Sand

Nicki P.: - Jeg skal finde mere fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort arbejde i værkstedet venter for tredobbelt fynsk verdensmester inden højt profileret grandprix i Parken

Efter et ligaløb i Fjelsted i onsdags, hvor Nicki Pedersen tre ud af fem gange blev slået af den svenske super-veteran, Magnus "Zorro" Zetterström, erkendte Nicki Pedersen over for SportFyn, at han manglede fart i cyklerne.

Den fart nåede den tredobbelte verdensmester imidlertid  ikke at finde inden lørdag aftens grandprix i tjekkiske Prag, hvor han sammen med den anden danske VM-kører, Kenneth Bjerre, blev slået ud i semifinalen.

Forløbet i Prag viser kontant, at der er et topfelt af kørere, blandt andre den nuværende verdensmester Tomasz Gollob fra Polen, og aftenens vinder, Greg Hancock, USA, der har fundet mere fart med de nye lyddæmpere. 

- Vi arbejder hårdt i ryttergården, men jeg skal hele tiden finde de helt rigtige linjer på banen for at følge med, siger Nicki Pedersen, der havde flere gode starter men blev overhalet længere ude på slaggerne.

Der bliver derfor altså masser af arbejde i værkstedet for Team Nicki Pedersen frem mod det højt profilerede grandprix i Parken, København, lørdag den 11. juni.

I den samlede VM-stilling er Nicki Pedersen nummer fire med 17 point op til en magisk kørende veteran, Greg Hancock.

Nicki P.: - Jeg skal finde mere fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce