Nicki P.: Jeg kører i Leszno

Det er tommelfingeren - også den brækkede! - op fra Nicki Pedersen efter intensive afprøvninger af styrken i den skadede finger på Fyn, onsdag.
Foto: Hans Østergaard

Nicki P.: Jeg kører i Leszno

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afprøvning af styrken i brækket tommefinger hos Odense-fysioterapeut og siddende på sin cykel i Brenderup-værksted får fynsk verdensmester til at komme med klar melding før lørdagens VM-Grand Prix i Polen.

Nicki Pedersen stiller til start i sæsonens andet VM-Grand Prix i speedway i polske Leszno, lørdag aften, trods sin brækkede tommelfinger på højre hånd. Det er nu 100 procent sikkert.

Onsdag var den tredobbelte fynske verdensmester til behandling hos sin fysioterapeut, Lisa Thomey fra Odense, hvor styrken i den brækkede finger blev afprøvet, og efterfølgende satte Nicki Pedersen sig på sine speedwaycykler i værkstedet i Brenderup på Vestfyn for at prøve grebet om styret af.

- Selvfølgelig har jeg smerter i tommelfingeren, når den kommer på arbejde, men de tests, jeg lavede sammen med Lisa, viste, at styrken i tommelfingeren er god. Faktisk er jeg længere fremme, end jeg havde regnet med, siger Nicki Pedersen, der nu agter at bruge fredagens træning i Leszno på at afprøve, om der er behov for justeringer på materiellet.

- Jeg ved, det vil komme til at gøre ondt i fingeren, når jeg skal køre, men speedwaychauffører er vant til at køre med smerter. Det vigtigste er, at jeg tror på, at jeg har fuld kontrol over cyklen - ellers havde jeg ikke stillet op af hensyn til de andre kørere og mig selv.

Følg også VM-Grand Prixet i Leszno i Fyens Stiftstidende.

Nicki P.: Jeg kører i Leszno

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce