Fynsk verdensmester træt af, at han lod russiske Emil Sayfutdinov komme inden om i semifinalen. Til gengæld er fynboen glad for, at han kun tabte to point til australske Jason Crump i den samlede stilling
Den tredobbelte, fynske verdensmester i speedway, Nicki Pedersen, skældte ud på sig selv, efter at han lørdag aften var blevet slået ud af det tjekkiske Grand Prix i Prag i semifinalen.

- Jeg begik en decideret kørefejl, da jeg lod Emil Sayfutdinov køre inden om mig. Dér skulle jeg bare have lukket af, lød kommentaren fra Nicki Pedersen.

Fynboen glæder sig trods alt over, at han i den samlede VM-stilling kun tabte to point til australske Jason Crump, som han fortsat anser som sin største konkurrent. Jason Crump har 14 point på en 3. plads - Nicki Pedersen 12 point på en 5. plads.

Den senere vinder af Grand Prixet, Emil Sayfutdinov, er med sine 19 år den yngste Grand Prix-vinder nogensinde. Efter Grand Prixet lød det fra 33-årige Jason Crump, der altså sluttede som nummer tre:

- Jeg føler mig som en bedstefar!

Sayfutdinov selv var noget rundt på gulvet efter sin sejr.

- Jeg kan stadig ikke helt forstå det. Det er stort for mig, sagde sejrherren ved et pressemøde efter Grand Prixet.

Fynske Hans Andersen er nummer 12 i den samlede stilling med seks point. En rigtig skidt start for Hans Andersen, der op til sæsonstarten har varslet ny jagt på VM-titlen. Nu bliver det op ad bakke for fynboen.

Læs mere om Grand Prixet i Prag i Fyens Stiftstidende, søndag
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Hans A: - Der skal arbejdes med meget

Hans A: - Der skal arbejdes med meget

Ærgerlig sæsonindledning af Nicki P.

Ærgerlig sæsonindledning af Nicki P.

Sensation ved speedway i Prag