Mandag 14. september tager OB til Esbjerg for at spille superligakamp. Med for hjemmeholdet er Nicki Bille, der under Esbjergs pokalkamp på Fyn tirsdag 1. september mod Søhus Stige forlod banen efter kontroverser med nogle af tilskuerne.

Ifølge de oplysninger, som Fyens.dk fik under kampen, havde Nicki Bille ignoreret tilråb fra tilskuerne, men på et tidspunkt svarede han igen med ordene: "Du tør ikke komme herned på banen og sige det igen".

Nicki Bille forklarede efter kampen, at han efter at have fået gult kort havde sagt til dommeren, at han ønskede at forlade banen, og det havde dommer Peter Rasmussen godkendt med et "O.K.".

Til Ekstra Bladet forklarer Nicki Bille tirsdag, at han blev provokeret af tilskuerne i Stige:

- Der blev råbt nogle utroligt grimme ting om både mig og min familie. Og fordi folk var så tæt på ... de stod jo bare rundt omkring banen, så blev det for meget, at der blev råbt grimme ting, lige så snart jeg havde bolden.

Esbjergs cheftræner-vikar Michael Pedersen vil ikke fortælle, hvad der præcist blev råbt, men det skulle ifølge Ekstra Bladet være nedsættende udtryk om Nicki Billes kæreste, modellen Lykke May.

- Jeg har prøvet at kigge indad, men det, der står tilbage, var, at det var nogle meget personlige ting, der blev råbt mod mig. Jeg er vel i den situation så normal, som man kan være. Jeg reagerer, når min grænse bliver overskredet. Jeg er jo ikke anderledes skruet sammen, bare fordi jeg er fodboldspiller, siger Nicki Bille til Ekstra Bladet.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

Mere om emnet

Se alle
1
Efter stunt i Stige: Bille spiller mod OB

Efter stunt i Stige: Bille spiller mod OB

1
O.k. fra dommeren: Nicki Bille valgte selv at forlade banen

O.k. fra dommeren: Nicki Bille valgte selv at forlade banen

5
Efter Stige-ballade: Nicki Bille skal tale med cheftræneren

Efter Stige-ballade: Nicki Bille skal tale med cheftræneren