Nervøsiteten var ved at koste Team Tvis en finale


Nervøsiteten var ved at koste Team Tvis en finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et af sæsonens store mål indenfor rækkevidde gik der gummiarm i den for Team Tvis-kvinderne.

Med et forspring fra den første kamp på syv mål burde den samlede sejr i EHF Cup-semifinalerne aldrig kunne komme i fare for Team Tvis Holstebro.

Men det gjorde den, da FC Midtjylland stille og roligt i returkampen i Holstebro åd sig ind på hjemmeholdets føring.

Og måske var det netop tanken om, at det umulige var ved at ske, der gav Team Tvis-spillerne gelé i knæene.

- Vi er stadig et meget ungt hold, og den kamp betød så meget oppe i hovederne på os, at vi måske begyndte at spille baglæns.

- Jeg fornærmer vist heller ikke nogen ved at sige, at bagspillerne ikke havde deres bedste dag, men vi kæmpede hele vejen, siger landsholdsfløjen Ann Grete Nørgaard, der lavede 10 mål.

Dermed scorede hun over halvdelen af sit holds mål i 18-24-nederlaget til midtjyderne, der ikke rigtigt kunne bruge sejren til ret meget - og dog.

- Jeg synes, at vi har stor ære af kampen og kan være stolte af, at det kun er marginaler, der ender med at gøre forskellen.

- Vi brændte et par chancer i overtal mod slutningen af kampen, og havde vi sat de chancer ind i stedet for, var det måske gået anderledes, siger FCM's Trine Troelsen.

Hun og holdkammeraterne må nøjes med at se på, når Team Tvis Holstebro spiller finaler, formentlig mod franske Metz.

- Det er et rigtigt godt hold, og de har en hjemmebane med plads til 5000 tilskuere, så det bliver et rigtigt finalebrag.

- Vi har revanche til gode, efter at vi tabte finalerne for to år siden, så nu skal vi bare tage den titel, siger Ann Grete Nørgaard.

For to år siden var det FC Midtjylland, der var bedst, da de to lokalrivaler mødtes i EHF Cup-finalerne. Dem vandt midtjyderne sammenlagt med 52-47.

Nervøsiteten var ved at koste Team Tvis en finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce