Nervøs Breschel er glad efter comeback


Nervøs Breschel er glad efter comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelrytteren Matti Breschel gjorde onsdag comeback efter tre måneders pause på grund af sin knæskade.

Den danske cykelrytter Matti Breschel var onsdag tilbage i konkurrence efter mere end tre måneders pause på grund af den knæskade, der har plaget ham i halvandet år.

Den danske VM-sølvvinder præsterede på jævnt niveau, da han i cykelløbet Belgien Rundt blev nummer 92 på den indledende enkeltstart over 5,6 kilometer, 28 sekunder efter vinderen Lieuwe Westra.

- Jeg var faktisk rigtig nervøs, inden jeg skulle ud. Men det er helt dejligt at være i gang igen, siger Matti Breschel til DR Sporten.

Rabobankrytteren har ikke kørt løb på højt niveau, siden han måtte trække sig fra det portugisiske etapeløb Volta ao Algarve i februar.

Han kunne også mærke på dagens enkeltstart i Belgien, at det er lang tid siden, han har haft et rygnummer på trøjen.

- Jeg starter faktisk meget godt, men så begynder det stille og roligt bare at gå langsommere og langsommere, siger Matti Breschel.

- Jeg skal hjem og arbejde noget mere, inden jeg bliver god. Men lige nu er det bare rigtig rart at komme i gang igen. Det er så dejligt at være tilbage i hele cirkusset omkring cykelløb, og her i Belgien er stemningen rigtig god, siger han.

Matti Breschel er eneste dansker i det ellers stærkt besatte belgiske etapeløb, hvor alle de belgiske stjerner med Philippe Gilbert og Tom Boonen i spidsen kører med.

Nervøs Breschel er glad efter comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce