Nej tak til tilbud fra stjerneklub


Nej tak til tilbud fra stjerneklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AFBUD: Speedway-talentet Casper Wortmann takker nej til testkørsel hos den engelske stjerneklub Poole
SPEEDWAY: 16-årige Casper Wortmann har besluttet sig for at sige nej tak til tilbuddet om testkørsel hos den engelske stjerneklub Poole.

Et afslag, der kunne have sikret ham en fremtid i klubben stald - afslaget er dog tænkt grundigt igennem inden.

- Jeg synes, det er en god idé at have en uddannelse, så jeg begynder i lære som automekaniker 2. august. Det ville støde sammen med testkørslerne hos Poole, som også ligger uheldigt 14. august i forhold til nogle andre konkurrencer, jeg skal køre herhjemme. Og så vil jeg hellere vente lidt og være sikker på, at jeg er helt klar, fortæller Casper Wortmann.

Og chancen hos Poole forfalder ikke - de er så interesserede i det fynske talent, at en udskydelse ikke lægger hindringer i vejen for et senere samarbejde.

Træner: Godt valg

Det er et klogt valg, mener Casper Wortmanns landsholdstræner, Jacob Olsen, om Casper Wortmanns beslutning.

- Casper er en dygtig speedway-kører og kan føre det vidt, men det er vigtigt at have noget at falde tilbage på, understreger landsholdstræner Jacob Olsen.

Han påpeger også, at et ekstra år i hjemlige omgivelser vil være godt for Casper Wortmann.

- Han er stadig meget ung. Desuden er det bedre at være 100 procent klar til sådan en chance end at komme af sted for tidligt. Det kan være meget uheldigt. Så jeg tror, det er fint, at Casper kommer ud og prøver noget andet først, siger Jacob Olsen.

Jeg har masser af tid

Familien i Dyrup trækker også i den 16-årige knægt, der til daglig kører for jyske Holsted.

- Min mor vil gerne, hvis jeg bliver hjemme et stykke tid endnu, og jeg har jo masser af tid, siger Casper Wortmann, der er sikker på at få en ny aftale i stand med Poole næste sæson.

Lige nu retter Casper Wortmann blikket mod lærepladsen, som ligger og vinker lovende - men det lader til, at der er store speedway-bedrifter i vente i næste sving.

Nej tak til tilbud fra stjerneklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce