Ishockeyligaen

For anden gang i år tabte Odense Bulldogs efter en sløv indsats hjemme til bundholdet Hvidovre efter overtid.

Ishockey: Efter en sløv hockeyforestilling tabte ligaens nummer to, Odense Bulldogs, efter overtid 0-1 hjemme til bundholdet Hvidovre, som scorede sejrsmålet i det fjerde overtidsminut, da Valdemar Kisum fik pucken forbi den stærke Bulldogs-målmand Robin Rahm til kampens eneste scoring.

Hvidovre vandt også sæsonens første match i Odense efter overtid. Det var i september, hvor Hvidovre vandt 3-2.

Odense Bulldogs-Hvidovre Fighters 0-1 (0-0, 0-0, 0-0, 0-1)

Ishockeyligaen
Mål: 0-1 Valdemar Kisum (63.46). Assist: Tobias Dyk og Victor Björkung.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 3 x 2 min. Hvidovre: 3 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Robin Rahm. Hvidovre: Niklas Lundström.

Dommere: Mads Frandsen og Michael Nielsen.

Tilskuere: 876.

Næste kamp: Tirsdag 19. december kl. 19.00: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy.

Bulldogs virkede lidt matte i sokkerne efter den sene fredagsmatch i Herning, hvor det jyske tophold vandt 7-3 i topopgøret. Det var en mental opgave blot 18 timer efter slutfløjt i Herning at skulle omstille sig til en match mod ligaens bundhold, selv om formstærke Hvidovre havde hentet syv point i de seneste tre kampe inden opgøret i Odense.

Selv i powerplay fem mod tre i halvandet minut midt i første periode havde Bulldogs svært ved at kreere noget offensivt. Det blev kun til halvforkølede afslutninger mod mål, og pasningerne var for upræcise.

Hvidovre var det bedste hold på banen i kampens første halvdel. Bundholdet kom til flere afslutninger tæt på mål end Bulldogs.

Hvidovres svenske målmand, Niklas Lundström, gav en farlig returpuck væk syv minutter inde i anden periode, men Rasmus Bjerrum fik ikke skovlet pucken i mål.

Søren Nielsen ramt af puck

Efter otte minutters spil af anden periode blev Søren Nielsen ramt af en puck på kæben, og landsholdsangriberen kunne blødende selv skøjte ud til behandling i omklædningsrummet, mens der blev skrabet blod op fra isen, inden spillet kunne fortsætte.

Rasmus Bjerrum blev sat op i førstekæden hos Bulldogs i stedet for Søren Nielsen som makker til de canadiske topscorere Dale Mitchell og Anthony Camara.

Bulldogs vågnede op i sidste halvdel af anden periode og fik omsider spillet sig frem til flere store muligheder. Sebastian Ehlers var tæt på at overliste Niklas Lundström, der reddede.

Bulldogs-backen Andreas Pedersen skød forbi mål i fri position i tredje periode, men Hvidovre havde også gode muligheder for at afgøre kampen. Tættest på var Tobias Dyk med et stolpeskud tre minutter før tid.

Men det blev målløst efter de 60 ordinære minutter. I overtiden var der mere plads med kun tre markspillere på hvert hold på isen. Anthony Camara fik en friløber efter et halvt minut, men Niklas Lundström reddede i Hvidovres mål.

I stedet blev det Hvidovres Valdemar Kisum, der blev matchvinder i det fjerde overtidsminut, da han fulgte op på Tobias Dyks skud, og Hvidovre-spillerne kunne igen juble efter en overtidssejr i Odense og lade sig hylde af de medrejsende supportere efter de to point. Hvidovre er nu kun et point fra Herlev, der ligger på 10.-pladsen.

Odense Bulldogs får et point med fra kampen og holder fast i andenpladsen, tre point efter Herning og fire point foran Aalborg på tredjepladsen.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.

Mere om emnet

Se alle
Navne fra Odense Isstadion

Navne fra Odense Isstadion