Nederlag til sidst: Gudme tabte i næstsidste sekund

Sofie Lundsgaard, her i gennembrud mod AGF, scorede tre gange for Gudme HK mod Hadsten. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Nederlag til sidst: Gudme tabte i næstsidste sekund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudme HK manglede køligheden til sidst og tabte med et mål til Hadsten, der scorede sejrsmålet to sekunder før tid.

Håndbold: Gudme HK tabte søndagens hjemmekamp i kvindernes 1. division med 26-27 til Hadsten, der scorede sejrsmålet blot to sekunder før tid.

Det unge sydfynske oprykkerhold var ellers kommet foran 26-25 på en scoring af topscorer Helena Elver to minutter før tid, men en udvisning til holdets anden topscorer, Johanne Matzen, et minut før tid, blev kampafgørende. Hadsten fik hurtigt udlignet, og Gudme fik ikke scoret på holdets næste angreb.

- Vi fik en arm imod os, konstaterer Gudme HK's træner, Thomas Brandt Nyegaard.

I stedet fik Hadsten bolden, og blot to sekunder før tid scorede Michaela Ek sejrsmålet for de østjyske gæster, der med sejren indtager rækkens femteplads med 27 point.

- Vi har ikke stået i de her tætte afgørelser så tit. Vi mangler lidt kølighed i slutfasen. Vi kunne godt have brugt at have stået i en tæt afgørelse lidt flere gange, så havde vi måske vundet i dag, siger Thomas Brandt Nyegaard.

Det var en lige kamp, hvor de to hold skiftedes til at føre. Ved pausen var Gudme foran 15-14 og førte også 19-17 en halv snes minutter efter pausen.

- Men midt i anden halvleg blev det noget værre rod, og det var min skyld. Jeg fik skiftet for sent ud, så der var for mange, der fik pause på samme tid, siger Thomas Brandt Nyegaard.

Helena Elver og Johanne Matzen scorede hver seks mål for Gudme. Emma Nielsen scorede fem mål, mens Cecilie Nordstrøm, Sofie Lundsgaard og Laura Eggert hver scorede tre mål.

Med nederlaget ligger Gudme stadigvæk på en playoff-plads, der udløser nedrykningsspil. Gudme har 15 point som nummer 11 ud af de 14 hold i rækken, og med fire runder igen er der fire point op til Bjerringbro over stregen.

Gudme spiller næste gang søndag 18. marts klokken 19.30 ude mod Fredericia, der ligger på sjettepladsen.

Nederlag til sidst: Gudme tabte i næstsidste sekund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce