Nederlag tærer på curlingpigernes psyke


Nederlag tærer på curlingpigernes psyke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De mange nederlag under OL har tæret på curlingpigernes psyke, slår holdets Denise Dupont fast. - Madeleine og Angelina tager det rigtigt hårdt, siger hun.

Med 7-8 nederlaget til Schweiz natten til søndag dansk tid udspillede de danske curlingpiger reelt muligheder for at gå videre ed OL i Vancouver. Og det er ikke en sjov situation, slår Denise Dupont fast.

- Madeleine og Angelina (sidstnævnte ønskede ikke at tale med medierne, red.) tager det rigtigt hårdt. Det er ikke så morsomt at skulle stå foran medierne og sige undskyld, at vi tabte. Det her er jo ikke en situation, vi havde ønsket os. Nu ligger vi i bunden. Det har vi aldrig prøvet før. Det er hårdt at se ens land ligge allersidst. Det tærer på vores stolthed og er meget skuffende, siger Denise Dupont i en pressemeddelelse.

Hun har ingen forklaring på, hvorfor det igen gik galt i en tæt kamp.

- Vi var så tæt på og havde kampen i vores hule hånd hele vejen i gennem, og så slutter vi den ikke ordentligt af.

- Ud over Kina-kampen har vi jo spillet god curling i hele OL-turneringen, men i slutningen af hver kamp, kikser det for os. Og vi HAR været alle elementerne af spillet igennem med vores sportspsykolog og med vores træner, siger hun.

Søndag venter Tyskland i en kamp, der mest skal bruges til at få oprejsning i.

- Vi vil stadig vinde så mange kampe, vi kan. Forhåbentlig kan vi fortsat nå at gøre Danmark stolte af os. På den måde er det ikke ovre endnu.

Nederlag tærer på curlingpigernes psyke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce