Nederlag på hjemmebane: GOG under maksimalt pres efter nedtur

Norske Magnus Jøndal på venstre fløj kan have spillet sin sidste hjemmekamp for GOG. Han scorede tre mål men kunne ikke fange en lidt håbløs aflevering fra Niclas Kirkeløkke i slutsekunderne. Foto: Morten Stricker.

Nederlag på hjemmebane: GOG under maksimalt pres efter nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt for mange fejl og halve afslutninger kostede GOG sejren i første kamp om DM-bronzen. Nu kan Aalborg Håndbold gøre det hele færdig på mandag på sin stærke hjemmebane.

Håndbold: Sæsonen er ved at ende i en lille nedtur for GOG, selv om sæsonens overordnede målsætning om top-fire er nået.

Først blev fynboerne slået i DM-semifinalen af Skjern Håndbold, og med nederlag til Aalborg Håndbold 25-26 på hjemmebanen i Gudme i den første bronzekamp er DM-medaljer pludselig langt væk.

Nordjyderne kan således sikre sig medaljerne med sejr eller uafgjort på sin stærke hjemmebane, mandag aften.

Der var to minutter tilbage af bronzeopgøret, da Aalborg kom foran for første gang i kampen - med 25-24. GOG havde altså ført i 58 minutter og var kontant foran med fire fem minutter inde i anden halvleg. Med syv minutter tilbage var fynboerne fortsat foran med to - 23-21.

Men endnu engang tabte GOG det hele på en skidt slutfase. Hjemmeholdet smed alt, alt for meget væk. Det blev til for mange tekniske fejl, for mange halve afslutninger, for mange dårlige løsninger.

GOG spillede ellers godkendte 40 minutter blandt andet med et meget stærkt og bevægeligt forsvar. Men det hele krakelerede altså til sidst. Blandt andet, da gæsterne diskede op med syv mod seks.

GOG-Aalborg Håndbold 25-26 (14-10)
DM-bronzekamp, 1. kampKampens gang: 1-0, 5-1, 8-5, 10-6, 12-6, (14-10), 17-13, 17-16, 19-18, 21-20, 24-22, 25-26.

Mål: GOG: Niclas Kirkeløkke 4, Lasse Møller 4 (2), Henrik Jakobsen 3, Mark Strandgaard 3, Magnus Jøndal 3, Torsten Laen 2, Frederik Clausen 2, Gøran Johannessen 1, Lasse Kronborg 1, Frank Mikkelsen 1, Jon Andersen 1. Aalborg: Patrick Wiesmach 6, Lovro Jotic 4, Buster Juul 4 (3), Martin Larsen 3, Rene Antonsen 3, Tobis Ellebæk 3, Simon Hald 2, Sebastian Barthold 1.

Bedste spiller: GOG: Niclas Kirkeløkke. Aalborg: Patrick Wiesmach.

Udvisninger: GOG: 2. Aalborg: 4.

Dommere: Henrik Johnsen og Claus Adelgaard - mange tvivlsomme kendelser.

Tilskuere: 1484.

GOG's næste kamp: Mandag den 28. maj, kl. 19.30: Aalborg Håndbold-GOG.

Bemærkninger: Gigantium i Aalborg - Jutlander Bank Arena - med plads til godt 5000 tilskuere har ofte været en svær udebane for GOG.

Hår på brystet

GOG'erne hang da også med hovederne i sekunderne efter nederlaget. Frank Mikkelsen i målet havde ingen kommentarer på vej ud til omklædningsrummet. I fraværet af den skadede Ole Erevik havde Frank Mikkelsen ellers haft godkendte 12 redninger.

Veteranen Torsten Laen, der kan have spillet sin sidste hjemmekamp for GOG, sled og slæbte også godkendt. Han sagde:

- Vi ville så gerne afgøre tingene. Så blev vi for ivrige, og det hele blev febrilskt. Vi brændte igen kontraer og oplagte skud igen i den afgørende. Og det kostede. Man kunne mærke, at der var gået megen luft ud af ballonen på grund af den tabte semifinale. Jeg var positiv over for vores start. Vi viste, at vi gerne ville det. Men meget i sidste fase var selvforskyldt. Nu går vi en lang uge i møde frem mod en svær kamp i Aalborg. Det er op ad bakke. Men vi må vise, at vi har hår på brystet.

Nederlag på hjemmebane: GOG under maksimalt pres efter nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce