Nederlag får optimismen til at boble


Nederlag får optimismen til at boble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlagene til Tjekkiet og Norge har ikke givet ridser i den mentale lak på ishockeylandsholdet. Alle ser frem til opgøret mod Norge på onsdag med optimisme.

Han nåede dårligt at tænke, da han trykkede af. Og efter kampen kunne 22-årige Julian Jakobsen stadig ikke helt forstå, at han ti minutter inde i opgøret mod Finland havde scoret sit første VM-mål i sin bare anden kamp ved et verdensmesterskab og på den måde givet Danmark en drømmestart.

- 1-1 efter første periode havde vi til enhver tid købt inden kampen, og vi havde endda fortjent at være foran, som vi spillede de første tyve minutter. Men de var bare et bedre hold, og det må man acceptere. Vi spillede op til vores bedste i dag, og så kan man ikke gøre ret meget mere, lød det fra Jakobsen efter nederlaget på 1-5.

Han forsikrer, at han og holdkammeraterne trods to nederlag i turneringen indtil videre kommer ind med hundrede procents selvtillid til den sidste indledende kamp mod Norge onsdag. Det samme gør wingkollegaen i tredjekæden, Morten Madsen.

- Hvis formkurven fortsætter med at gå opad på den her måde, så venter der en kanonkamp mod Norge, mente Madsen.

Eneste spiller, der ikke var helt tilfreds med sin egen indsats, var målmand Sebastian Dahm. Den unge keeper var hård i sin selvkritik.

- Jeg ville gerne have haft, at det var blevet en lidt tættere kamp. Der var et par af målene, jeg skulle have haft. Men drengene spiller en helt fantastisk kamp, og vores arbejde i midtzonen var simpelthen verdensklasse. Finnerne havde svært ved at komme igennem, sagde Dahm.

Nederlag får optimismen til at boble

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce