Navne

Foto: yilmaz polat

Navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østrigerne reagerede med vrede på tribunen, når tyskerne faldt på banen. De glemte helt, at de selv spillede på kanten af det tilladelige for at matche de i mange tilfælde langt mere hurtige tyskere.

Østrigsk og schweizisk tv har beklaget sig til UEFA over, at det officielle tv-signal til hele verden ikke viser alle tvivlsomme situationer i kampene. Til ugunst for værtsnationerne. Ikke overraskende har UEFA i en officiel pressemeddelelse meddelt, at det er noget vrøvl ...

Jon Dahl Tomasson, som bekendt dansker, er den spiller, der har scoret flest mål i EM-kampe. Altså både i kvalifikation og slutrunder. Hurra, hurra.

Guus Hiddink, russisk landstræner, men som bekendt ærkehollænder, blev af en russisk reporter spurgt, om han havde tænkt sig at give spillerne fri én dag for at undgå lejrkuller. "Nej, de holdt fri i første kamp mod Spanien", sagde Hiddink.

Prøv Dem selv og se, om De/du kan finde Angela Merkel, Christian Schweinsteiger og Franz Beckenbauer på dette billede fra VIP-logen på Ernst-Happel Stadion i Wien. Hvis det lykkedes for Dem, er De på alle måder godt orienteret og kan kalde Dem internationalt vidende dansker.

De russiske reportere er selvsagt i stort tal kommet til Østrig. Og sammen med et stigende antal kinesere og japanere ændrer de mildt sagt sammensætningen af medieflokken.

Og så er det også rart at se russerne smøre madpakker, som fortæres i pressecentrene. Det minder lidt om gode, gamle dage, hvor kendte, garvede DR-reportere var eksperter i at få mest muligt med hjem af diæt-pengene. Der var intet, som var så billigt som grøntsagssuppen nederst på et polsk spisekort. Til gengæld var det ikke sjovt at se d'herrer sulte resten af aftenen med smertefortrukkede miner.

Arshavin, Ruslands supertekniker, er til rådighed igen efter overstået karantæne. Landstræner Guus Hiddink lod i går, som om han endnu var usikker på Arshavins deltagelse fra start mod svenskerne. Den tøven tror ingen på.

Østrigs landstræner, Josef Hickersberger, får stadig mareridt, når han tænker tilbage på dengang, hvor Østrig blev banket i Landskrona i en kvalifikationskamp. Nu har Østrig igen trukket Færøerne i VM-kvalifikationen.

Samme Josef Hickersberger havde spillet poker med sin kontrakt op til tyskerkampen og nægtet at tale om forlængelse i det håb, at en østrigsk sejr kunne bibringe en exorbitant forhøjelse.

Den spanske landstræner Luis Aragones er tæt på en aftale med Fenerbahce, skriver spanske medier. Dermed ser det ud til, at endnu en dør er ved at blive lukket for Michael Laudrup, der var i spil til trænerposten i den tyrkiske storklub. 70-årige Aragones har forlængst meldt ud, at han stopper som spansk landstræner efter EM, og at han efterfølgende ville se sig om efter et job uden for Spaniens grænser. Aragones selv har dog ikke selv noget at tilføje til rygterne. - Jeg har en agent, som ordner de ting for mig, og det eneste, jeg ved, er, at jeg forlader landsholdet, når EM er slut, lød det fra den spanske træner. (ritzau)

En 20-årig østrigsk kvinde døde mandag af hjertestop i det centrale Wien ved EM i fodbold. Kvinden kollapsede i fanområdet, da der manglede omkring et kvarter af kampen mellem Tyskland og Østrig. Kvinden så kampen i det specielle fanområde i centrum af Wien, hvor der er opstillet storskærme, så de fans, som ikke har billetter til stadion, kan følge kampen. Hun døde på vej til hospitalet og skal nu obduceres for at fastslå, hvad der kostede hende livet, men myndighederne oplyser, at hun havde en hjertefejl.

(ritzau)

Den tyske landstræner Joachim Löw må vente til i dag med at få svar på, om han må sidde med på bænken til sit holds kvartfinale mod Portugal i morgen. Han blev bortvist sammen med sin østrigske kollega, da de to hold tørnede sammen mandag aften, fordi han brokkede sig over, at fjerdedommeren ikke lod ham dirigere sit mandskab. Hvis han får karantæne fra kampen mod portugiserne, må han ikke have nogen form for kontakt med sine spillere eller hjælpetrænere under kampen. (ritzau)

Den kroatiske forsvarsspiller Dario Knezevic kommer sandsynligvis ikke i kamp igen ved EM på grund af den knæskade, han pådrog sig i kampen mod Polen mandag. - Det er uklart, hvorvidt Knezevic kommer til at spille mere. Det er et held, at han ikke brækkede noget, sagde den kroatiske landsholdslæge Zoran Bahtijarevic i går. Et reservespækket kroatisk mandskab vandt kampen mod Polen med 1-0 og sluttede dermed med maksimumpoint efter de tre kampe i pulje B. Holdet møder Tyrkiet i kvartfinalen fredag. (ritzau)
Foto: yilmaz polat
Italian goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during the group C match between France and Italy in Zurich, Switzerland, Tuesday, June 17, 2008, at the Euro 2008 European Soccer Championships in Austria and Switzerland. (AP Photo/Matt Dunham)
Italian goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during the group C match between France and Italy in Zurich, Switzerland, Tuesday, June 17, 2008, at the Euro 2008 European Soccer Championships in Austria and Switzerland. (AP Photo/Matt Dunham)
Foto: yilmaz polat

Navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce