Navne fra lokalopgøret


Navne fra lokalopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup måtte undvære to vigtige spillere i Rasmus Steen Pedersen og Aage Fredsgaard. Førstnævnte var til konference i Wien i forbindelse med sit arbejde, mens sidstnævnte var på en vigtig studietur i Italien. Betydningen er naturligvis svær at spå om, men det var bestemt ikke nogen fordel.

De to holds trænere havde begge afskedskamp i går. Torben Sørensen skal til Tønder, mens Carsten "Stump" Jensen skal til Faaborg.

Otterups assistent Tue Friis ærgrede sig over, at gæsterne "frøs" i de afgørende sekvenser. - Vi føler egentlig, at vi er på hjemmebane de første 20 minutter, men vi står ikke for trykket. De kommer med en anden gejst, og vi mister ret hurtigt troen, sagde han.

Næste år skal Otterup kæmpe med blandt andre Vejle, der har en pæn portion tidligere Fredericia-spillere i truppen, og et fælles Esbjerg-Ribe-hold, så det kan såmænd blive vanskeligt nok at nå andenpladsen igen. Peter Kristian Jensen, tidligere hårdtskydende back i Kolding, bliver ny træner i Otterup.

Der var roser til Jonas Clement, Torben Sørensen og Lars Knudsen, der nu forlader Ejby. Det samme gør i øvrigt Christian Rix, der havde karantæne i går. Rix skal til Otterup, mens Clement såmænd bare skal samme vej som efter kampen: Direkte til lufthavnen. Clement arbejder som sælger for et hollandsk firma og har ikke tid til håndbold på topplan.

Martin Bækhøj er tilbage i Danmark efter en lang og imponerende karriere i tysk håndbold. Men han er stadig skadet og næppe klar til igen at snøre håndboldskoene. Bækhøj var i sin Otterup-tid ellers kendt for et uhyggeligt opspring - og sin skaldede isse, naturligvis.

Odense-borgmester og tidligere topdommer Jan Boye var klar ved dommerbordet i Lillebæltshallen som official - en måde at holde en smule kontakt med sporten på.

På tilskuerpladserne sad blandt andre tidligere Otterup-træner Søren Simonsen, der var i spidsen for holdet i liga-tiden - i øvrigt som makker med Martin Lange, der i går stadig svedte tran på banen.

Navnet Wichmann får altid nostalgiske glimt frem på nethinden hos fynske håndboldfans, og nu er næste generation på vej i form af Otterup-spiller Mikkel Wichmann. Farmand er tidligere Nyborg-spiller Johnny Wichmann, og faren var naturligvis på plads i går.

Navne fra lokalopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce