Navne fra guldfesten


Navne fra guldfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karim Zaza gav hånd til Deres udsendte, der kvitterede med et tillykke med det mesterskab, som han ikke opnåede med OB, hvor han var af de bedste målmænd, som fynboerne nogensinde har haft. Og det siger ikke så lidt.

Mikkel Beck, FIFA-agent var på lægterne, for at vurdere, om der var spillere til det fransk marked.

Michael Andersen, Team Danmark-direktør, var i Aalborg for at overrække en talentpris og spurgte Deres udsendte, hvor man gange OB har vundet guld i den periode, som har budt på tre mesterskaber til den nordjyske metropol. - Ingen, lød svaret. Michael Andersen har dybe rødder også til Odense, hvor han i firserne var med på det intellektuelt og spillemæssige stærke TPI-hold i håndbold med en bronzemedalje som ypperste præstation.

Puha, hvor blev natten lang i Jomfru Ane Gade. Karnevals-stemningen i Aalborgs gader var allerede i gang i timerne før guldfesten. Udklædte nordjyder væltede rundt i den indre by i glade branderter uden at skele synderligt til færdselsreglerne.

- Velkommen til guldfest på Energi Nord Guld Arena, skreg speakeren som optakt til de 90 minutter!

Srdjan Radonjic, OB's åbenbart misforstående montegriner, hyggede sig under jongleringen i pausen med at danse til AaB's nye guldsang.

Allan Kuhn, AaB's bornholmske assistenttræner, blev af dommer Michael Svendsen bedt om at rette henvendelse til stadionsspeakeren i 2. halvleg. Der bliv smidt genstande på banen, og det må heller ikke det nordjyske publikum - trods guldfest og glade dage.

Erik Hamrén blev fejret efter alle kunstens regler efter at have været en lille uge i Norge hos sin nye arbejdsgiver. I det hele taget var der kampen igennem karnevals-stemning på lægterne.

Thomas Augustinussen forlængede i går med tre år. - Vi skal i gang med at sætte nye mål og med et nyt hold. Jeg har været glad for publikums opbakning. Det var for svært at komme herfra, sagde han. Og formentlig en fin pose penge. - Men nu skal der festes.

Navne fra guldfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce