Navne fra Otterup


Navne fra Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Toudahl, Skives spillende assistenttræner, var tilbage på sin gamle hjemmebane for år tilbage. Da var han en skarp fløj efter at være startet i DHG i Odense. Senere har han spillet mange liga-kampe for jyske mandskaber og blev mod Otterup brugt mest som playmaker med sit hurtige fodskifte.

 

P-forholdene ved Otterup-hallerne er i øjeblikket lidt tumultariske. Der har netop været rejsegilde på den nye multihal, så der er en anden indgang til håndbold-hallen.

 

Maskotbjørnen Ursula med vikinge-hornene gjorde alt for at bakke hjemmeholdet op sammen med sine allierede, der var bevæbnet med et par stortrommer, som deres udsendte stadig kunne høre buldre mod trommehinderne lang tid efter slutfløjt.

 

Thomas Poulsen, Otterups stærke højre back, var blevet iført et stort plaster på hagen efter et heroisk flyvende dyk efter bolden i sidste kamp. Plastret måtte med jævne mellemrum have hjælp til at blive siddende på grund af sved, så det så lidt underligt ud det hele.

 

Brormand Anders Poulsen afslørede i kampprogrammet, at han som lille drømte om at blive F16-pilot, men var allerede for høj til flyet i 6. klasse. De vil åbenbart flyve i den familie.

 

Otterup-keeper Jonas Kjærgaard kastede mod Skives tomme mål i første halvleg, men ramte både overligger og stolpe uden, at bolden gik ind ved stillingen 10-9 til hjemmeholdet. Senere ved 19-17 kunne Mats Krog ikke ramme det tomme mål fra midten af banen.

 

 

 

 

 

 

Navne fra Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce