Navne fra NRGi Arena


Navne fra NRGi Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-veteranen Kamilla Kristensen og GOG's kommende stjernespiller - det tør vi vist godt kalde hende - Line Jørgensen brugte ordet igen og igen umiddelbart efter, at EM-billetterne var sikret: "FORLØSNING"!!!

- Jeg har det bare så godt... Jeg ved ikke, hvad der skete i anden halvleg. I pausen havde jeg ikke regnet med, at det skulle ende så lige, lød det fra Kamilla Kristensen, der tilføjede:

- Selvfølgelig var der nerver på... Vi var under pres... For vi ville så gerne vinde.

På spørgsmålet, om der ikke er langt til fordums styrke, svarede Kamilla Kristensen:

- Rom blev jo heller ikke bygget på én dag. Fundamentet er der, så må vi til at se på vægge og tag.

Fra Line Jørgensen lød det omkring hendes forvandling fra en første halvleg uden mål til en anden halvleg med fem mål:

- Det gik skidt i 2. halvleg, og så måtte jeg ind og tage ansvar og sende bolden afsted.

Samme Line Jørgensen har haft travlt i forbindelse med landsholdsamlingen. Hun går i 2. g på Falkonergårdens Gymnasium og skal op til studentereksamen i fysik på onsdag. Derfor har hun haft bøgerne med til Landsholdssamlingen. Når 3.g er overstået i Svendborg, har Line Jørgensen tænkt sig at læse idræt på Syddansk Universitetscenter.

Sommeren er også gået i blodet på håndboldekspert/-kommentator Bent Nyegaard. Han ankom til det lille hjørnestudie i NRGI Arena i - om ikke korte bukser, så i hvert fald bukser, hvor der var et godt stykke vej ned til anklerne.

FCK's blonde målvogter Christina Pedersen vred om på sin højre ankel allerede under opvarmningen ved onsdagens træning, men hun var på plads i aftes. Men hun havde ikke rigtig en chance på en aften, hvor Karin Mortensen spillede flot.

Også playmaker Berit Kristensen var med i truppen, selv om hun har været plaget af et trælår, hun pådrog sig under træningen tidligere på ugen.

Til aftenens kamp havde landstræner Jan Pytlick valgt at satse 100 procent på GOG-højrefløjen Maibritt Kviesgaard. Kviesgaards umiddelbare konkurrent, Kristina Bille fra Aalborg DH, var således slet ikke med i truppen. Da det så alligevel kneb for Kviesgard med at komme ind i kampen, overtog Christina Krogshede - normalt playmaker - i store perioder pladsen som højre fløj. Og med succes. I første halvleg scorede Krogshede tre mål.

Godt nok var danskerne på hjemmebane i den flotte NRGi Arena - men ikke kun. Århus har et stort antal borgere med tyrkisk baggrund, og de forholdt sig bestemt ikke stille... Og de brugte helt sikkert ikke de danske papirflag, som ellers var lagt vifte-klar på samtlige tilskuerpladser. Men i øvrigt var det hele rødt-hvidt, for det er jo også de tyrkiske farver!

Et af landstræner Jan Pytlicks favoritudtryk er i øvrigt:

- Så rykker vi sammen i bussen... Og det handler altså ikke om et stort køretøj men om, "at nu skal alle stå sammen og give sig de ekstra centimeter, der ofte er forskel på sejr og nederlag".

Navne fra NRGi Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce