Navne fra GOG


Navne fra GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var jo 18-årige Line Jørgensens debutkamp for "de gule". Hun var ikke med i sæsonens to første ligakampe på grund af en operation i højre knæ. Hendes debut i aftes blev før kampen markeret med blomster - overrakt af GOG-direktør Arne Buch.

På landsholdet har Line Jørgensen direkte fokus på EM i Makedonien til december. I den forbindelse afvikles der som optakt et stort World Cup-stævne i Århus midt i næste måned. Det er endnu ikke afgjort, om Line Jørgensen kommer til at spille i Århus. Det fortalte den 18-årige spiller selv efter kampen.

Det var ikke GOG-kampen, der var det store samtaleemne i pausen i Gudmehallerne - blandt de kun 556 tilskuere. Nej, det gik hurtigt som en løbeild, at FCK og Anja Andersen havde tabt aftenens opgør hjemme til SK Århus.

Aalborgs Karen Brødsgaard var jublende glad efter sejren i Gudmehallerne. - Jeg synes, vi har en bredere trup, og så kæmpede vi rigtig godt, sagde en svedig Brødsgaard på vej ud i omklædningsrummet.

Der var ingen dommerobservatør i Gudmehallerne i aftes, og det fik konsekvens for kampen. Sent i aftes kunne GOG-træner Kenneth Sahlholdt således fortælle, at kampens to dommere, Anders F. Petersen og Henrik Johnsen, havde erkendt en fejkendelse i en frikastsituation ved stillingen 20-20. Bolden endte ved en fejl hos nordjyderne, der scorede til 21-20. - Vi kan selvfølgelig protestere, men det får vi desværre nok ikke noget ud af, siger Kenneth Sahlholdt.

GOG-træneren ærgrede sig over en dårlig fynsk 1. halvleg med for mange fejl og for langsomt spil. Til gengæld fandt han gode takter i 2. halvleg. Blandt andet i forsvaret.

Trine Jensen måtte udgå midt i 2. halvleg på grund af krampe. Ærgerligt, for hun havde været stærkt medvirkende til, at fynboerne var kommet rigtigt ind i kampen på det tidspunkt.

Navne fra GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce