Navne fra Bjerringbro


Navne fra Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det virker som en and, men ifølge den officielle og ganske imponerende kampavis, så blev slovenske Primoz Prost målmand, fordi han som syv-årig hjemme i Trbovlje i det centrale Slovenien var for tyk til at spille i marken. Det kan man da kalde held i uheld.

Bent Nyegaard, præsentation overflødig, er sædvanligvis en ganske skarp debatskaber, og han vurderer FCK og BSV som favoritter i nævnte rækkefølge i en liga, der ser uhyggeligt spændende ud. GOG ser han som nummer fire i stærk konkurrence med Skjern (3) og Kolding (5).

Unge mod gamle er en typisk måde at opdele truppen på, når der skal varmes op med fodbold. I BSV kunne man næsten også gøre det efter "med eller uden fynsk fortid." Mathias Madsen, Andreas Toudahl, Dennis Kirkegaard og Morten Olsen er da i hvert fald klingende håndboldnavne på fynsk grund.

Det gælder som bekendt i mange af livets forhold om at få noget for pengene, og Lars Krogh Jeppesen har da i hvert fald fået en vis forandring, da han blev klippet. Uden den lange manke var han jo knap til at kende.

Christoffer Buckhave var i fraværet af lyskenskadede Nicklas Landin reserve for Peter Henriksen, og Buckhave fik såmænd et straffekast i aktion. Han kunne dog ikke forhindre Andreas Toudahl i at score et af sine 13 mål.

Kristian Meijer var tvivlsom op til kampen og kunne ikke deltage. Træner Ulf Schefvert regner dog med at have ham klar til onsdagens kamp mod Ringsted.

Det er sjældent, at fotograferne får lov at vade rundt inde på banen, mens Midtjyllands Avis kan formentlig prale af nogle meget fine time out-billeder. I hvert fald var avisens fotograf helt tæt på i de vigtige coachingsminutter.

Navne fra Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce