Navne fra Aalborg


Navne fra Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved kampstart talte Stiftstidendes udsendte 49 tilskuere, samt tre hunde, alle i øvrigt sorte, selv på en lys majlørdag. FC Fyns bimediale fotopioner Carsten Tønsberg bragte tilskuertallet op det halve hundrede..

Der var ingen bolddrenge på AaB's opvisningsbane ved klubhuset, så den opgave blev i 1. halvleg varetaget af en emsig moppehund. 2. division er en oplevelse.

Og så kan man diskutere, om det er rimeligt at DBU forlanger millimeter-nøjagtighed, når det gælder banemål for FC Fyn på Atletikstadion, hvis holdet rykker op i 1. division, mens det åbenbart er tilladt for AaB ikke at levere bolddrenge til en vigtig 2. divisionsmatch. Men der er vel bare tale om forskel på folk.

Speakeren på AaB-anlægget kender åbenbart ikke FC Fyns forsvarer Ken Ragus, hvis efternavn udtales lige ud af Middelfartvej. Men ved Limfjorden foretrak man udtalen, som om det var den kendte hovedret.

Kampens dommer Lars Halskov præsterede en underlig kendelse, efter avisens mening, da han undlod at give målmand Ivo Vadbeg kort for hands uden for feltet. Først vinkede linjevogteren for offside-position, men dommeren vinkede spillet videre, fordi han mente, at ingen FC Fyn-spiller var i nærheden til at kunne bruge fordelen. Mark Tubæk løb dog efter bolden, men målmanden røg uden for feltet og stoppede bolden med hånden, så fynboen dermed blev frataget chancen for at nå bolden. Nu er der ikke video-optagelse i 2. division, så den sag bliver næppe opklaret.

FC Fyn-træner Viggo Jensen roste sit hold for i 2. halvleg at have hentet nye kræfter frem: "Spillerne viste noget af det stof, som oprykkere er gjort af. I 1. halvleg virkede de til tider, som de hellere ville gemme sig for AaB's gode fysik, men de fandt 10 procent flere kræfter, end de måske vidste, de havde, og det blev afgørende", sagde Viggo Jensen.

Lwasi Sahula udgik med en mindre skade. Sydafrikaneren er et vitalt våben, og FC Fyns sundhedssektor med Henrik Borg som rutineret dirigent vil gøre alt for at sprinteren klar til braget mod Brabrand.

Navne fra Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce