Efter flere måneder med sejre og triumfer er Caroline Wozniacki i øjeblikket ramt af modgang. - Helt normalt, siger sportschefen fra Dansk Tennis Forbund.
Det sidste år har været en stor optur for Caroline Wozniacki, men ved de to seneste WTA-turneringer i Japan og Kina er den danske tennisspiller blevet slået ud allerede i først runde. Uvant for Wozniacki, men helt naturligt ifølge sportschef ved Dansk Tennis Forbund, Johan Sjögren.

- Det er svært at være på toppen hele tiden, siger Sjögren til Ritzaus Bureau.

Sportschefen henviser til, at den 18-årige dansker hen over sommeren har vundet to turneringer - i Stockholm og New Haven - og samtidig spillet sig frem til ottendedelsfinalerne ved OL samt US Open.

- Til sidst kommer der en reaktion, og man skal huske, at alle dem, hun møder, også er spillere på et meget højt niveau. Så for mig er det helt normalt, at Caroline kan tabe i første runde, siger sportschefen.

Danskeren tabte mandag første runde ved China Open til Anabel Medina Garrigues med 6-7 og 4-6. Onsdag røg hun ligeledes ud af første runde - denne gang i Toray Pan Pacific Open i Tokyo.

Mere om emnet

Se alle

Wozniacki igen ude efter første runde