Næsby rejste sig for sent i Århus


Næsby rejste sig for sent i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødt til Casper Kruse - og Koordt misbrugte straffe

FODBOLD: Næsby blev blæst ud af græsset på Riisvangen de første 25 minutter og var bagud 0-1 i en ruf på et mål af Buster Brinkmann Munk.

- Vi lå for langt fra dem, lavede simple pasningsfejl og mistede mange bolde i opspillet, forklarede træner Henrik Lehm bagefter.

Næsby fik siden mere fat, men så ramte bolden en forsvarsspiller på vejen og snød Toivo Vadum i det fynske bur, så værterne gik sejrssikre til pausen med 2-0.

- Vi skal så til gengæld have kæmperos for 2. halvleg. Det lykkedes os at sætte hårdt pres, indtil Casper Kruse fik gult-rødt. Jeg havde svært ved at se meningen med det andet gule kort, men der er ingen grund til at være efter dommeren, mente Henrik Lehm.

Efter en time spillede Næsby kun med 10 mand, men i en halvleg med chancer i begge ender, fik Næsby et par store. Martin Koordt misbrugte et straffespark, et hjørnespark ramte målstolpen og Koordt brændte i en situation, hvor han var helt alene igennem.

- Det skal siges, at Toivo Vadum reddede os fantastisk to gange, og han satte spillet hurtigt i gang, da vi reducerede til 1-2, tilføjede Lehm.

Chris Hansen flintrede afsted og lagde bolden ind i ryggen på forsvaret, hvor Kim Christensen løb ind og bragte Næsby på 1-2 i minut 77.

- Det var flot, at vi kom sådan igen, og vi var meget tæt på et point. Jeg frygtede, at holdet efter mange skuffelser sidste sæson ville knække efter pausen, mente Lehm.

- Jeg skal også lige vænne mig til, at 2. divisionsspillere først for nylig er kommet hjem fra ferie. Det er heller ingen undskyldning, men hvis man vil noget i Næsby, så skal man ikke have ferie lige op til en sæsonstart. Nu har jeg fortalt spillerne, hvordan planerne er frem til næste sæson, så der er ingen undskyldning, fastslog Henrik Lehm.

Næsby spiller pokal onsdag i Sanderum og hjemme lørdag i 2. division mod Varde.

Næsby rejste sig for sent i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce