Næsby og Svendborg-Oure i oprykningsduel

Der er masser af lokalopgør i Danmarksserien. Som her, hvor hårdt kæmpende B1909 gæster Næsbys tophold i starten af foråret. Næsbys giftige angriber Mikkel Ørbech i midten springer efter en centring. Foto: Arne Rasmussen

Næsby og Svendborg-Oure i oprykningsduel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde er faldet fra i topkampen før de sidste fem runder i Danmarksserien. Der er kun én oprykningsplads. I bunden får B1909 besøg af Otterup i et alt-eller-intet opgør. Fynsserie-topholdet OKS gæster Næsbys reserver.

Fodbold: Topkampen i Danmarksserien har overraskende udviklet sig til at blive en duel mellem Næsby og den unge samarbejdsklub Svendborg-Oure FA.

Varde er faldet fra i foråret, og Svendborg-Oure er nu kun ét point efter Næsby, og dermed er der ikke plads til den store slinger i hverken valsen eller indsatsen.

Med fem runder tilbage skal Næsby lørdag klokken 14.00 holde gearet hjemme mod Kolding Boldklub - den alternative Kolding-klub - der ligger i det lune midterfelt.

Næsby tabte for nylig ude til Svendborg-Oure, der scorede i overtiden, og det har gjort spurten spændende. Svendborg-Oure får lørdag klokken 13.00 besøg af svingende Hedensted, der er involveret i bundkampen.

Viborgs reserver har regulært ingen chance for at undgå den sidsteplads, som automatisk udløser nedrykning. Nummer næst- og tredjesidst er også i stor fare - alt efter hvor mange vesthold, der rykker ud af 2. division - fordi der i næste sæson også skal være 20 klubber fra henholdsvis øst og vest for Storebælt i de fire DS-kredse.

Der er en risiko for, at fire vesthold rykker ud af 2. division, men der kan nemt blive vendt rundt på det. På samme vis kan konkurser eller andre ting og sager højere oppe i systemet i teorien ændre på billedet.

B1909, der er på den prekære næstsidsteplads, får lørdag klokken 15.00 besøg af Otterup og skal vel præstere små mirakler for at hente netop Otterup, men nierne har også Viborg II tilbage, så det kan lade sig gøre - med sejr over Otterup som absolut forudsætning.

Otterup og B1913 har begge 26 point på den farlige tredjesidsteplads. B1913 har en god chance for at sætte trumf på, når de blå gæster Viborg klokken 14.00 lørdag.

OKS gæster Næsby

I Fynsserien er det OKS, som er alles favorit. Men OKS er kun to point foran en lille hob af forfølgere i form af Bogense og SSV Højfyn, der begge er to point efter OKS, mens Allesø er tre point efter topholdet, som sidder på den enlige oprykningsplads.

OKS kan tage næste skridt fredag klokken 11.00, men et lokalopgør hos Næsbys reserver på en bedende fredag formiddag er altid listigt, idet Næsby også trænger til at holde sig på afstand af nedrykningsstregen, der fra bunden har Nr. Aaby, OB, Morud og Flemløse/Hårby under sig, mens decimerede Årslev, Næsby og Krarup/Espe ligger over.

Netop Krarup/Espe kan hjemme drille Bogenses ambitioner, mens Morud kan lette på trængslerne med en favoritsejr i Nr. Aaby - og de to kampe spilles på samme vis klokken 11.00 fredag. De tre øvrige opgør i runden spilles lørdag og søndag - nu hvor der kun er fem runder tilbage.

Næsby og Svendborg-Oure i oprykningsduel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce