Næsby-navne

Martin Koordt gemte længe på en hilsen til sin far Ole Dam Hansen, der fyldte 50 i går, men i glædesrusen lige efter slutfløjtet blev trøjen luftet.
Foto: robert wengler

Næsby-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Puuh, det var nervepirrende, jublede Næsby-træner Knud Sørensen, der ventede meget længe med at sende Toivo Vadum med frem.

- Det var en svær balancegang, for vi vidste også, at Brabrand ville presse på for en udligning, sagde han.

Samme Knud Sørensen tog i øvrigt afsked med spillerne umiddelbart efter kampen. Altmuligmanden overlader nu tøjlerne til Henrik Lehm, og drager allerede her til morgen på ferie.

- Han tager til Grækenland, og vi har sørget for, at han har fået med til en god middag til ham og konen, forsikrede formand Poul Jørgensen.

Allerede i morgen samler Henrik Lehm spillerne for at orientere dem om fremtidensplanerne, og herefter går Næsby i gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson. De unge spillere har fået hår på brystet af sæsonens mange pokallignende kampe, men derfor kan et par rutinerede forstærkninger ikke udelukkes.

Anfører Kristoffer Nielsen faldt uheldigt ned og vred om på anklen allerede før pausen, så han måtte følge afslutningen fra bænken.

- Vi sender en taknemmelig hilsen til Brabrand, selv om det var sørgeligt for FC Fyn, sagde han inden en halvvejs improviseret fest.

- Jeg har været med i 15 år, og alligevel kan man blive ved med at opleve noget nyt. Er det ikke utroligt, spurgte holdleder Dennis Wikkelsø. Denne sæson var Næsbys fjerde i 2. division.

Erling Stage Olsen, tidligere formand for Næsby, pointerede, at inventaret i klubben er 25 år gammelt og alligevel ligner nyt, fordi medlemmerne forstår at passe på det. Andre steder og med et andet udfald af dagens begivenheder ville det måske have sat sine spor.

Tommy Møller Nielsen og Johnny Hansen, begge tidligere nier-trænere, var til fodbold i Næsby, hvor de blandt andet hilste på René og Simon Stasiak.

Næsby havde valgt ikke at opdatere publikum med stillinger fra de øvrige kampe. I stedet kunne man gøre reklame for et arrangement onsdag den 9. juli, hvor Bruce Grobbelaar, Jan Mølby m.fl. stiller til start, når Liverpool Legends møder danske legender i Næsby.

En god kollega har undret sig over, hvad der gemmer sig bag navnet på klubben AB 70, og vi skal her ile med lidt info. AB 70 står for Amager Boldklub af 1970. Egentlig ville klubben have kaldt sig B1970, men da der også var en klub, der lagde billet på det navn i Kolding, drog amagerkanerne til Østjylland for at spille om navnet. Kampen endte 0-2, men havde det ikke været for et besøg på restaurant Larado aftenen inden, havde virkeligheden måske set anderledes ud i dag.

Næsby-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce