Næsby modstod presset


Næsby modstod presset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLÆDE: Næsby udnyttede århusiansk udvisning optimalt
FODBOLD: Det er fynsk på toppen af 2. division. B1913 fører skarpt forfulgt af Næsby - hvem skulle nu have troet det?

Forstadsklubbens come-back til divisionsfodbold blev af bedste mærke.

- Vi var under hårdt pres de første 10 minutter, hvor Fremad spillede med mange lange bolde, men da vi fik rystet det af os, begyndte spillet at fungere, fortæller træner Knud Sørensen.

Jesper Bengtsson havde et par friløbere i 1. halvleg, men formåede ikke at få dem udnyttet.

Til gengæld var han så impliceret i en situation, hvor hjemmeholdets Christan Foder kort før pausen blev vist ud for en nødbremse netop på Bengtsson.

Det var dog alligevel hjemmeholdet, der i begyndelsen af 2. halvleg kom først på måltavlen med en scoring, Knud Sørensen betegnede som dum.

- Derefter vaklede vi i 10 minutter, men så begyndte vi at spille fodbold igen, siger Knud Sørensen.

Udligningen faldt efter et mønsterangreb, hvor Allan Thomsen fik lagt et indlæg ind til Søren Madsen, der kom drønende fra den modsatte kant og headede bolden ind.

Næsby kom på sejrskurs, da den tidligere thuriner, Lars Larsen, afdriblede en århusiansk midterforsvarer, der så begik straffespark. Det scorede Jesper Hansen sikkert på.

Sammen Hansen var også manden, der lukkede kampen, da det decimerede hjemmehold satsede i slutfasen. Han puttede en ripost fra et Søren Madsen-forsøg ind over stregen.

- Aarhus Fremad har vist mistet otte spillere, og selv om der stadig er masser af spillere med divisionserfaring, så var det tydeligt, at de manglede nogen til at tage ansvar og styre spillet. Sådan nogle typer har vi til gengæld i Ulrik Jepsen og Allan Thomsen, siger Knud Sørensen, der glæder sig over premieren, der blev vel overstået trods visse tegn på nerver.

- Men jeg havde på forhånd en fornemmelse af, at vi kunne vinde denne kamp. Vi var godt forberedte og havde set Aarhus Fremad spille for en uge siden, siger Knud Sørensen, der jo træner Næsby sammen med Bjarne Hansen.

Næsby modstod presset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce