Næsby-krumtap dropper flytteplaner til Århus


Næsby-krumtap dropper flytteplaner til Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvareren Kristoffer Nielsen har fået arbejde på Fyn og vælger overraskende at blive

FODBOLD: Før sæsonpremieren på lørdag på udebane mod Skovbakken, har Næsby Boldklub fået et glædeligt budskab.

Den vigtige midterforsvarer Kristoffer Nielsen meddelte inden torsdagens træning, at han alligevel bliver i klubben, hvor han er vigtig på grund af både fysikken og rutinen.

Kristoffer Nielsens kæreste er ellers begyndt at læse i Århus, og derfor regnede spilleren med at flytte efter til den jyske hovedstad, men nu har han i stedet fået arbejde på Rynkeby i det fynske, så der bliver en del pendleri mellem Odense og Århus.

- Vi er meget glade for Kristoffers beslutning, og det ligger nu fast, hvem der forlader klubben, og hvem vi har fået. Casper Kruse fra Kolding og Mads Bartram fra FC Fyn styrker vores forsvar, sagde træner Henrik Lehm, inden han løb ud på træningsbanen på Stærehusvej i den sene eftermiddagshede.

Henrik Lehm afløste i sommerpausen Knud Sørensen på cheftrænerposten. Kund Sørensen havde i slutfasen vikarieret med held for den fyrede cheftræner Torben Sangild.

Næsby har også fået tilgang af forsvareren Lasse Andersen fra TPI. På afgangssiden tæller også Simon Stasiak, der er blevet assistenttræner i TPI.

Næsby Boldklub undgik på sidste spilledag nedrykningen fra 2. division vest, og klubben er traditionelt kendt som en langsom starter, men mod oprykkerne fra Skovbakken bør de blåblusede tilskrives gode chancer.

Næsby-krumtap dropper flytteplaner til Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce