Næsby har fundamentet


Næsby har fundamentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYTTIGT: Færøsk modstander gjorde modstand og gav luft i lungerne
FODBOLD: Der var et strejf af noget så eksotisk som sommeraften over Stærehusvej, da Næsby kastede sig ud i den første træningskamp inden come-back'et som divisionshold.

Modstanderen var noget så eksotisk som færøsk. VB ligger i træningslejr i Svendborg og har fået par fynske hold at øve sig på - i morgen møder de B1909.

Og det var såmænd udmærket modstand. Især i 1. halvleg var der faktisk en tand mere tempo i både ben og bold hos færingerne, der gav et lille chok ved at komme foran lynhurtigt, efter Næsby-keeper Toivo Vadum havde begået straffespark.

Næsby fik dog ædt sig ind i kampen, og i en 2. halvleg, der var ved at udarte sig, satte hjemmeholdet resultatmæssig trumf på.

Det er en blanding mellem rutine og uprøvede kræfter, der skal føre Næsby frelst igennem en sæson i 2. division, hvor ambitionerne går på overlevelse.

Der er erfaring nok hos Næsby. I 1. halvleg kunne man vel tælle omkring 1000 divisions-kampe alene på bænken i form af Allan Thomsen, Michael Hansen og John Damsted - sidstnævnte kom dog ikke i kamp.

I midterforsvaret dirigerer Ulrik Jepsen, på den bageste midtbane er Steffen Skøtt - med en fortid i blandt andet Fredericia - en solid-spiller, og så har man en overordentlig kreativ offensiv kraft i form af Jesper Bengtsson, der både kan spille i angreb og på den forreste midtbane.

Bengtsson var i sandhed profilen på godt og ondt denne sommeraften. Han kunne både score og gøre de uventede ting, der kan åbne et forsvar. Men til gengæld slog temperamentet fuldstændig klik hos Bengtsson, der alt for sent i kampen fik det røde kort. Det var efter den anden helt unødvendige svinestreg i en 2. halvleg fyldt med modbydelige tacklinger og svingende albuer.

Men med et par spillere mere på vej hjem fra sommerferie ser det ikke helt ilde ud for Næsby.

- Fundamentet er på plads, og det her var en god kamp til at give luft i lungerne. Færingerne kom med masser af gejst, konstaterede Næsby-træner Knud Sørensen, der sammen med Bjarne Hansen træner Næsby.

Næsby har fundamentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce