Næsby har den taktiske plan klar


Næsby har den taktiske plan klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsby-træner Henrik Lehm mener, at han har kigget FC Fyn ud

FODBOLD: Der er lagt op til et spændende lokalopgør i 2. division vest i aften, hvor FC Fyn og Næsby mødes på Odense Atletikstadion. Sidst de to hold mødtes var i maj, hvor de delte point i en målrig 3-3 kamp.

Næsbys træner Henrik Lehm regner også med, at det denne gang bliver en tæt og intens kamp.

- Det bliver en meget tæt kamp, og det hold der laver færrest personlige fejl bliver vinderen af kampen. De sidste par gange vi har mødtes, har det været tætte kampe. Begge hold har fået ny træner, og der er sket nye ting på begge hold, udtaler træneren til Fyens Stiftstidende.

Ifølge Henrik Lehm har Næsby taktikken klar, der skal sænke FC Fyn. Opstillingen blev prøvet af i lørdags, hvor Næsby-mandskabet spillede træningskamp mod klubbens andethold. Men han vil ikke nærmere ind på, hvordan de lyseblå har forberedt sig til kampen.

- Vi kender jo holdet FC Fyn rigtig godt, og jeg har også selv været ude og se dem, så jeg er sikker på vi har taktikken klar til at slå dem i aften, forklarer Henrik Lehm.

Næsby ligger før kampen nummer 13 ud af 16 i tabellen, mens FC Fyn indtager fjerdepladsen, men forskellen på placeringen skræmmer ikke Næsbys træner.

- Der er ikke spillet så mange kampe endnu, så det er ikke noget vi tager så tungt. Vi plejer at spille godt mod FC Fyn, og det er jeg sikker på vi også gør denne gang, slutter træneren.

Kampen bliver spillet på Odense Atletikstadion klokken 19.00.

Næsby har den taktiske plan klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce