Nadim drev gæk med OB

Skovbakkens Nadia Nadim blev en ubehagelig oplevelse for OB.
Foto: polfoto

Nadim drev gæk med OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Skovbakken spillede hurtigt og godt, men fik også lov til det, for vores presspil var katastrofalt og spillerne løb ikke nok, sagde OB-træner Erling Thomsen, efter at OB-kvinderne var kørt godt og grundigt skæve i Århus.

- Deres farlige angriber Nadia Nadim fik alt for tit bolde i dybden, hun kunne arbejde med. Det var det, vi havde snakket om at forhindre, men vi var bare ikke tæt nok på.

Nanna Rasmussen sørgede ellers for hurtig OB-føring efter 3 minutter på et mønsterangreb med Katrine Veje og Josephine Høgh involveret, men ret hurtigt tog Skovbakken kommandoen, og Fernanda Stulpen i det fynske mål måtte flere gange ud i store redninger for at holde føringen.

Efter den halve time kom udligningen og kort efter jysk føring, begge gange ved Nadia Nadim, men Nanna Rasmussen sørgede for udligning lige før pausen.

- Vi prøvede at stramme op i pausen, men da de får et par hurtige mål, er det slut, sagde Erling Thomsen.

Det blev ikke nemmere, da anfører Maibritt Knudsen måtte udgå med en hjernerystelse og erstattes med unge Annemette Andersen på en midtbane, der havde det svært.

Til allersidst kunne Merete Pedersen pynte med det tredie OB-mål, da et skud fra Nanna Rasmussen blev halvklaret, men da havde jyderne nettet syv gange.

- Vi må op på hesten igen efter denne off day, sagde Erling Thomsen, der også så positive elementer i elendigheden.

- Fernanda Stulpen i målet er ikke invovleret i målene og redder os fra et større nederlag, og Nanna Rasmussen får scoret to mål.

Nadim drev gæk med OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce