Nadal træner i Odense mandag aften

Rafael Nadals frygtede venstrehånd kommer til Odense allerede på mandag. Foto: Daniel Reinhardt/dpa/AP
Foto: Daniel Reinhardt/AP

Nadal træner i Odense mandag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den spanske verdensstjerne tjekker ind i Bolbro sammen med sine holdkammerater i næste uge

Tennis: Der bliver trængsel ved Odense Idrætshal mandag eftermiddag og der kan opstå trafikale problemer på Højstrupvej i Bolbro.

Det spanske tennisforbund bekræfter nemlig, at Rafael Nadal og det øvrige spanske Davis Cup-hold flyver til Danmark på mandag og vil træne første gang i Odense Idrætshal fra kl. 17 til 20.30 på det hårde underlag "Deco Turf".

- Vi har et godt hold, men det er altid farligt at spille udenfor Spanien, hvor betingelserne som regel favoriserer hjemmeholdet. Jeg håber, at banen ikke er for hurtig og er kontrolleret af det internationale tennisforbund, siger den spanske holdkaptajn Conchita Martinez en smule bekymret.

Nadal spiller double

Rafael Nadal er dumpet ned som nummer otte på verdensranglisten og er udset til i første omgang at spille single fredag aften og double med Fernando Verdasco lørdag eftermiddag, når Davis Cup-kampen mod Danmark begynder fredag i næste uge.

Da håber spanierne at føre 3-0, så Nadal og sikkert også David Ferrer - nummer syv på verdensranglisten - ikke behøver at træde i aktion til søndagens to sidste singler, men kan overlade dem til spillere som Fernando Verdasco, Roberto Bautista eller David Morrero.

David Ferrer har ikke spillet på det spanske Davis Cup-hold siden 2012, men både han og Nadal har brug for at spille for Spanien for at kunne blive udtaget til OL i Rio de Janeiro næste år.

Rafael Nadal vandt single-guld ved OL i Beijing i 2008.

Danmark stiller med spillere som Frederik Løchte Nielsen, Mikael Torpegaard, Søren Hess-Olesen og Thomas Kroman. Begge hold vil træne i Odense Idrætshal i ugen op til kampstart fredag.

Nadal træner i Odense mandag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce