En 26-årig linebacker fra Indianapolis Colts blev tidligt søndag morgen ramt af en pickuptruck og dræbt.

Amerikansk fodbold blev tidligt søndag morgen ramt af en tragedie, da den 26-årige Edwin Jackson fra NFL-holdet Indianapolis Colts mistede livet i en trafikulykke.

Ulykken skete samme dag som finalen i NFL, Super Bowl, bliver afviklet.

Jackson blev sammen med en anden mand dræbt, de blev ramt af en pickuptruck tidligt søndag morgen. De to mænd stod i nødsporet på en motorvej, da de blev påkørt.

I nærheden stod en bil, der var holdt ind til siden. Jackson havde været passager i bilen, da han blev dårlig. Han var derfor stået ud af køretøjet sammen med føreren.

Politiet mistænker den 37-årige fører af pickuptrucken for at have været under påvirkning af alkohol, da ulykken skete. Føreren forsøgte af flygte fra stedet til fods efter påkørslen, men han blev anholdt.

- Han er ført til fængslet i Marion County. Resultatet af alkoholtesten afventer vi, siger John Perrine fra det lokale politi til avisen The Indianapolis Star.

Edwin Jackson skrev kontrakt med Indianapolis Colts i januar 2016. Han var på banen som lineback i samtlige af grundspillets 16 kampe. I otte af kampene optrådte han i startopstillingen.

I september 2017 gled han ud af førsteholdstruppen på grund af en skade. Edwin Jackson blev født i Atlanta i 1991.