NFL-ekspert: Deflategate kan have gavnet kynisk liga


NFL-ekspert: Deflategate kan have gavnet kynisk liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skandalen med Tom Brady og Roger Goodell i centrum har holdt liv i NFL-gryden til gavn for de rige ejere.

Kort efter sidste sæson kom det frem, at Super Bowl-vinderne New England Patriots muligvis havde snydt med lufttrykket i boldene i en playoff-kamp, og at stjernen Tom Brady måske havde en finger med i spillet.

Her syv måneder senere ved indgangen til den nye sæson er farcen endnu ikke slut.

NFL-chefen Roger Goodell gav Tom Brady fire kampes karantæne, men stjernen tog sagen til det civile retssystem, og her blev karantænen annulleret. Den kendelse har Goodell og NFL så valgt at anke.

Sagen har givet endnu en ridse i lakken hos Roger Goodell, men Anders Rune Jansen, NFL-ekspert hos Viasat, tror ikke, hans position er truet.

- Jeg ser ham ikke som værende på vej ud, for så tror jeg allerede, det var sket. Jeg tror, det er nogle andre parametre, han bliver bedømt på af de her 32 meget rige klubejere, som jo trods alt bestemmer, siger NFL-eksperten.

- Goodell har en række skandaløse blamager i bagagen. Han har virkelig haft nogle grimme sager, så Deflategate er ikke første gang, han får ridser i lakken.

- Men ejerne tænker kun på én ting, og det er at tjene penge, og der må man bare sige, at Goodell har forøget deres indtjening helt exceptionelt, siden han kom til (i 2006, red.). Det kan han finde ud af, forklarer Anders Rune Jansen.

Faktisk tror han, at de rige ejere endda kan ende med at tjene på skandalen.

- Sagen har jo gjort, at selv her uden for sæsonen har der været snakket helt enormt meget om NFL, og dårlig omtale er jo i manges øjne bedre end ingen omtale.

- Folk skændes om NFL, taler om NFL og glæder sig bare til, at ligaen skal i gang igen. Så fra business-siden har Deflategate ikke nødvendigvis været en dårlig sag, lyder det fra NFL-eksperten.

Roger Goodell er meget lidt populær blandt spillerne, da NFL-chefen, ifølge Tom Brady og co., altid kun tænker på ligaens og ejernes bedste, mens spillerne føler sig som oversete brikker i det store spil.

Deflategate har på ingen måde ændret på den holdning, men med de kyniske briller på, kan Roger Goodell endda have styrket sin position hos dem, som potentielt kan få ham afsat.

- Han har nok mistet Robert Kraft (New Englands ejer, red.) som støtte, der ellers var meget loyal før.

- Omvendt er der nok en del ejere, som har ondt i røven over, hvor succesfulde Patriots har været, så måske har han endda vundet et par støtter på den konto, slutter Anders Rune Jansen.

De forsvarende mestre fra New England Patriots åbner NFL-sæsonen og jagten på en ny Super Bowl-triumf natten til fredag dansk tid mod Pittsburgh Steelers.

NFL-ekspert: Deflategate kan have gavnet kynisk liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce