N'Doye gav et one-man-show mod FCM


N'Doye gav et one-man-show mod FCM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK's topscorer blev først sendt til tælling af en hård tackling. Bagefter sendte han FCM til tælling.

Dame N'Doye var endnu en gang manden i centrum for FC København, da mestrene torsdag aften slog FC Midtjylland med 5-2 i Parken.

Den superfarlige angriber scorede tre gange i sejren, der betyder, at gæsterne fra Midtjylland med stor sandsynlighed må se OB tage sølvmedaljerne.

N'Doye startede kampen med en tur i græsset. En hård tackling fra FCM's Martin Albrechtsen midtvejs i første halvleg fik senegaleseren til at råbe i smerte, men heldigvis blev han på banen.

For bare fem minutter senere udlignede han midtjydernes 1-0-føring med et brag af et frispark. Et kort tilløb og så var bolden ellers på vej op i det ene målhjørne - så let som ingenting.

Men Dame N'Doye, der netop har forlænget kontrakten med FCK frem til sommeren 2014, ville mere. Efter en halv time tog han tæt foran mål et indlæg fra Oscar Wendt til sig og bankede FCK foran med 2-1.

Og det var også N'Doye, der dræbte al spænding i kampen med scoringen til 4-2 midtvejs i anden halvleg efter et bandespil, der bragte ham alene med FCM-keeper Jonas Lössl.

Sådan gør en ægte topscorer, og med sine tre mål har Dame N'Doye scoret 25 gange i denne sæson. Det er blot gjort endnu bedre af to andre i Superligaens historie. Ebbe Sand topper den statistik med 28 mål for Brøndby i 1998.

N'Doye krydrede endda sin superpræstation med to assister. Efter en time lagde han tryk på gæsternes bagkæde, inden han afleverede til Christian Bolaños, der kunne øge FCK's føring til 3-1. Og 10 minutter før tid skulle Cesar Santin blot sætte en fod på et skud fra N'Doye ved scoringen til 5-2.

FCM, der er det eneste hold i ligaen, som har besejret FCK, indledte ellers godt og satte sig med det samme i respekt med hårdt, men fair spil. Det bekom ikke værterne, der skulle bruge 27 minutter - eller frem til N'Doyes 1-1-udligning - til at komme i gang.

Den sløve FCK-start udnyttede Martin Albrechtsen efter et kvarter, da han i forbindelse med et hjørnespark løb fri af FCK's Mikael Antonsson og headede FCM foran med 1-0. Senere i kampen reducerede Mads Albæk til 2-3 på et straffespark.

FCK nåede med sejren op på historiske 78 point, hvilket aldrig er sket før i Superligaens historie.

Mens københavnerne er sikre på at blive mestre, så får FCM svært ved at indhente OB på Superligaens andenplads. Midtjyderne er fem point efter fynboerne med to spillerunder tilbage.

N'Doye gav et one-man-show mod FCM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce