Mutu siger undskyld


Mutu siger undskyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rumæniens stjernespiller, angriberen Adrian Mutu, undskylder sit brændtre straffespark mod Italien og lover rumænerne, at han tager revanche mod Holland.

Adrian Mutu var først helt, da han i fredagens EM-kamp mod Italien bragte Rumænien foran med 1-0, men blev til sidst skurk, da han ved stillingen 1-1 kort før tid misbrugte et straffespark, så opgøret endte uafgjort. Det har taget tungt på Mutu, som dog lover at gøre det godt igen.

- Jeg siger undskyld for det straffespark, jeg brændte. Jeg vil tage revanche mod Holland, siger Mutu og henviser til rumænernes sidste gruppekamp på tirsdag, hvor Rumænien med en sejr går videre til kvartfinalen.

Den tidligere rumænske stjernespiller Gheorghe Hagi bakker også op om Mutu, som i de rumænske medier både er blevet hyldet og kritiseret efter kampen mod de italienske verdensmestre.

- Mutu skal hurtigt glemme det straffespark. Vi må alle støtte ham og bakke op om ham. Alle de bedste fodboldspillere i verden har brændt et straffespark i deres liv. Jeg er sikker på, at Mutu spiller sin bedste kamp mod Holland, lyder det fra Hagi.

Mutu siger undskyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce